Zona Palatul Festivalurilor din Mamaia este o ruină majoră!

Mai țineți minte Palatul Festivalurilor din stațiunea Mamaia? Eu chiar nu. Poate sunt prea tânăr. Este o clădire din cărămidă roșie, cu 1000 de locuri în tribune, inaugurată în anul 1963.

Ieri, după alergare, m-am plimbat puțin prin zona adiacentă. Am avut zero chef ieri să postez aceste poze și azi deși o fac, am zero chef să stau să scriu un articol elaborat ce analizează și conturează neajunsul sau nesimțirea sau care își propune să-ți amintească de anii străvechi când stațiunea Mamaia era nu-știu-ce perlă!

Nu, bă! Asta e stațiunea Mamaia! ASTA E! Nu alta! Nu e doar o parte mică ruinată ci așa sunt multe alte zone din stațiunea-șantier și viitor cartier de blocuri și atât. De aia m-am certat față-n față și cu Corina Martin și cu oricine. Din cauza acestor locuri, a acestor dedesubturi ce nu se pot ascunde sub o mizerabilă tentativă de parfumare a unui coș de gunoi numit Turism Constănțean promovat prin pliante cu țâțe și buci.

Atât am chef să zic azi. Luați pozele și votați PSD! Nah. Am băgat-o și p-asta! Repet. Pozele sunt făcute ieri, 1 Februarie Două Mii Optsprezece.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.