Weekend-ul începe cu avioane și fete pe biciclete


Bună dimi! Hai să vedem cu ce începe acest week în Constanța și în proximitatea municipiului. Cu ploi. Cu asta. Să sperăm că fac pauză ploile, căci avem parte de câteva evenimente unde ar trebui să aveți ocazia de a bifa prezența.

A început Aeromania 2018, ce are loc în Tuzla, pe aerodromul Alexandru Podgoreanu. Cap de afiș va fi și de această dată Jurgis Kairys, un domn rus de 66 de ani ce dansează pe cer ca MJ pe scenă. Evenimentul a început de ieri, cu expoziție de drone și Workshop Nikon, însă astăzi, între orele 15:00 – 22:00, are loc show-ul aviatic și concerte live. Mâine avem parte în acest loc de picnic, zboruri de agrement și concertul “Colonist pe Lună”. Vă duce prin zonă gratuit și RATC-ul. Aflați mai multe despre, vizitând pagina oficială de Facebook a evenimentului, de AICI. Le urez cer senin tuturor acrobaților aerieni și a celor implicați în eveniment!

Marea defilare Pegas este al doilea eveniment pe care îl discut aici. Va avea loc mâine, 15 Iulie 2018, începând cu ora 15, la Tomis Mall. Organizatorul este SkirtBike.

Evenimentul face două lucruri. Anunță prezența oficială a brand-ului Pegas în Constanța, prin noul lor magazin din Tomis Mall, etaj 3. Culmea, chiar am trecut pe lângă el acum o săptămână și nu m-am prins… Aici poți chiar să…înveți gratuit să mergi pe bicicletă! Foarte tare. Iar al doilea lucru este practic o pedalare cochetă până la un Beach Party.

Adică de la ora 17:20 va începe o defilare pe două roți, cu fete abordând tema Beach Party în ținuta lor, până în stațiunea Mamaia, la Cafe del Mar. Are loc un mic concert, sesiune foto, cocktailuri, surprinze destule. Se vor premia biciclistele pe diverse categorii. M-a amuzat categoria “Biciclista în bucluc”, adică cea care la fiecare eveniment face o pană de cauciuc sau ceva. Tare. Aflați mai multe despre, vizitând pagina oficială de Facebook a evenimentului, de AICI.

Fb Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.