Vreme bună și festival de-a dreptul la Festival du Bonheur

V-am spus „adineauri” despre un food-truck festival ce urma să aibă loc în stațiunea Mamaia și uite că are loc și că se întâmplă și dacă v-a speriat ANM-ul cu ploile, ați ratat un weekend călduros la Mare și mai aveți și mâine de ajuns în locul ăsta căci e ultima zi de festival.

Festival du Bonheur este un eveniment apărut din senin pentru mine, însă este ajuns la a 5-a ediție. Mi se șoptește în cască faza că în spatele evenimentului ar fi fostul viceprimar al Constanței, Babu-cumva. Nu comentez asta aici, doar spun că am trecut și eu azi pe acolo și am văzut că era…interesant. Eu, criticul lumii, zic asta, da.

Mare Atenție! Ceva ce nu am văzut scris undeva despre acest festival e destul de important. Foarte important. Nesimțit de important, căci nu ți se spune în prealabil. Am ajuns noi la eveniment. E undeva la Butoaie, la capăt de linie la autobuze, în Mamaia, spre Năvodari. Vedem locul amenajat, îngrădit, multă muzică… Dăm să intrăm și hop un bodyguard sau doi. Bună ziua bună ziua, intrarea era de fapt pe partea opusă de bulevard și ne-a gonit de acolo, ca să zic așa. M-am gândit de ce oare, apoi mă gândeam că e cu bani la intrare sau ceva. Pe partea cealaltă alți paznici. L-am întrebat pe unul din ei dacă se plătește sau care este faza și a zis că este intrare doar pentru cei…vaccinați! E cam culmea asta și cam culmea să n-o anunți în prealabil când lumea bate drumul lung pentru un eveniment de genul. Noi am intrat că aveam dovada vaccinului prin telefon, dar alții…acasă au plecat.

În interior m-a surprins atmosfera. Este întradevăr ca un soi de festival. Muzică bună, de jur împrejur mâncare și dulciuri și tot și pe centru și nu numai, diverse locuri de stat la ceva de băut sau mâncat. Prețurile sunt nesimțite la bar și nu numai, dar…poate că sunt eu sărac și doar eu mă plâng așa de ani de zile la faze de genul 12 lei o bere la draft sau 10 lei o apă plată

Dar, în rest, era multă lume! Foarte multă! Cu copii, foarte mulți. Nici nu se vede în poze, că n-am vrut eu să mă bag în fața oamenilor, dar era FULL! Atmosfera frumoasă, vremea și mai frumoasă, chiar a ieșit bine evenimentul. Mai puteți vizita Festival du Bonheur și mâine, 21 Iunie 2021, de la ora 12:00 la ora 00:00. Doar să fiți…vaccinați.

Despre autor /

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.