Vrei o reducere de 30% la două Routere de pe Emag ?

Deci încă o dată,

Codul Este: 4162-7317-8487-9336
Link Primul Produs: ASUS RT-N53 N600
Link al Doilea Produs: ASUS RT-N56U N600, USB, Gigabit

Încep săptămâna cu un cadou pentru cititorii mei; știți doar că atunci când mai am chestii pe care eu nu le vreau sau nu pot să le folosesc, le mai trimit gratuit pe internet.
M-au surprins astăzi cei de la Emag cu un cupon de 30% reducere. Mi-au mulțumit pentru fidelitate, simțind probabil că au cam sâcâit rău de tot lumea cu zeci de mail-uri de Newsletter pentru orice nimic. Mi-au zis acum că îmi dă 30% reducere la Routere. Super, chiar vroiam să-mi cumpăr unul! Văd apoi mai jos că pot avea reducerea doar la două produse anume, care costă mai mult decât am crezut vreodată că poate costa un Router. A…e tehnologie nouă și chestii. Păi am eu față de tehnologie nouă? Voi știți cu cât am umblat cu Nokia 1100 după mine la viața mea? Apăruse cu siguranță un iPhone când încă îmi luminau eu casa scării cu lanterna telefonului.
În fine. Reducerea de 30% sună bine dar…ar fi sunat foarte bine la produse vechi din stoc, ieftine rău. Astfel scăpai și de stoc, îți făceai un venit agresiv de la atâtea cereri primite și îți mai și fidelizai clienții care parcă prea șovăiau în ultimul timp. Bine că nu mi-ai pus reducere la altceva Emag, așa cum îți place ție:
– Acest televizor LED cu diagonală de 80 cm ESTE REDUS CU 400 DE LEI!!! Ehem, de la 3.399,99 Lei.
Așadar, cine se scoală de dimineață…își face rost de o reducere. Poate mă și anunțați dacă vă cumpărați produsul și poate îi faceți și un review. Cuponul este valabil până în data de 14 Iulie 2013.

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.