Vrei o bicicletă de 13.000 de lei redusă la 13 lei?

Eu habar n-aveam că băieții de la Hara Bike din Constanța au biciclete atât de scumpe pe acolo. Cea mai ieftină e 1399 lei, însă excepția este bicicleta de…13,30 lei!

Eu zic să nu fiți fraieri și să încercați! Cine știe… Poate chiar îi obligați să livreze! Găsiți produsul pe website-ul lor oficial, AICI. Eu chiar am adăugat produsul în coș și am vrut să înaintez cu livrarea să văd cum iese situația, însă mi-a dat o eroare ceva. Dacă mergea Livrarea și primeam o factură pe e-mail cu această cumpărătură, am impresia că firma nu avea de ales și trebuia să-mi trimită produsul. Asta și cu ceva ceartă printr-o Instanță de Judecată probabil.

Fiind însă website-ul atât de dubios și prost și fără SSL și fără Termeni și Condiții, e mai greu de câștigat un caz. Dar, dacă se emite factură în astfel de situații, conform Legii 130/2000, firma se obliga să onoreze comanda. Norocul lor e că au site-ul atât de prost făcut, căci altfel…

p.s. O bicicletă Scale 920, de exemplu, costă 12.599 lei pe Hara Bike. Cea mai scumpă bicicletă de acolo costă…55.000 de lei!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.