Vreau să mă întorc în Timp la petrecerea asta!

Călătoria în Timp este în egală măsură fascinantă și terifiantă. Posibilitățile ar fi nelimitate printr-o așa descoperire. În data de 28 Iunie 2009, Stephen Hawking a ținut în secret o petrecere pentru călătorii în Timp. Evident, nimeni n-a intrat pe ușă!

Hawking spunea că „Am așteptat acolo pentru ceva timp, dar nimeni nu a apărut”. Desigur că a fost ceva făcut din distracție, dar categoric și din experiment. La petrecerea sa ai fi putut să te bucuri de șampanie și varii gustări. Sau…încă poți!

Teoria de călătorie în Timp s-a bazat pe cea a lui Eienstein cum că dacă am îndoi destul de mult constanta spațiu-timp, ar fi posibil să călătorim înapoi în timp, dar că asta ar presupune de asemenea riscul distrugerii acestei constante.

Eu mă gândesc așa. În realitatea asta, la petrecerea lui Stephen Hawking n-a ajuns nimeni. Într-o altă realitate, paralelă, cineva a intrat pe ușă și l-a lăsat pe Hawking fără cuvinte în timp ce el sau ea își vedea de treabă să-și toarne un pahar de șampanie. De asemenea, dacă eu aș inventa o metodă de călătorie înapoi în timp, poate chiar aș distruge această realitate printr-o așa acțiune și prin energia degajată de acest proces. Adică realitatea asta s-ar anula și m-aș întoarce la o realitate paralelă! Desigur, mă aștept de asemenea să mă întorc din greșeală prea înapoi în timp și să ies eu din mașina timpului și să mă uit în stânga și când să mă uit în dreapta să mă înșface un dinozaur și cam atât cu marea mea realizare.

În fine, dacă vreți șampanie gratis! Duceți-vă și voi la petrecerea lui Stephen Hawking. Data o știți, coordonatele sunt cele de mai jos. Ia să vedem dacă vă descurcați să găsiți zona! Vă ajută site-ul gps-coordinates.net de asemenea.

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.