Voi vă mai duceți la cinematograf?

Am făcut poza asta acum 3 zile, la o zi înainte de marea redeschidere a unui număr de peste 230 de săli de cinema din toată țara a celor de la Cinema City.

Poate v-ați săturat să vedeți peisajul ăsta, dar uite că a venit momentul să intrați la loc în sală, cu distanțare cu tot. Aparent nu ai voie să stai lângă iubitul/iubita ta, fiind necesar să vă despartă un scaun.  Așadar, din 11 Septembrie s-au redeschis sălile Cinema City. CEO-ul Cineworld Group (din care face parte Cinema City) spune:

Suntem încântați să revenim pe marile ecrane și impresionați de încurajările numeroșilor cinefili, care, prin prezența lor în salile redeschise deja în Europa și SUA, ne arată că cinematograful este iubit și de neînlocuit. Pentru că ştim cât de dor v-a fost să mergeţi la film, avem deja confirmată o listă cu titluri remarcabile, care vor avea premiera în săptămânile viitoare: TENET, After We Collided, The New Mutants, Mulan, Wonder Woman 1984, Black Widow, BOND No Time to Die, Soul, DUNE și multe altele, întreaga echipă Cinema City păstrându-și promisiunea de a le oferi spectatorilor „cel mai bun loc să vadă un film”.

În Constanța, în Vivo! și City Park Mall, avem filme pe care mulți dintre noi le-am văzut deja: Bad Boys, Bloodshot, Omul Invizibil, Sonic, Dolittle… Ce aș vrea să văd însă e Tenet și alte filme ce nu cred că au ajuns prin oraș, gen The New Mutans, Wonder Woman 1984, DUNE poate și neapărat Free Guy cu Ryan Reynolds. Sper să fie atât de tare și amuzant pe cât cred eu!

Voi? Mai călcați pe la cinema? Pentru ce film?

Despre autor /

2 comentarii

  • billy

    Salut, eu am vazut Tenet duminica la Vivo, dar nu m-a marcat in vreun fel. Sotia foarte incantata de film. Poate am imbatranit eu, nu mai „procesez” lucruri complexe.

  • Joie Negru

    Salut! O sa revin si eu cu o parere dupa ce-l vad :)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.