Voi știați că avem Domino’s Pizza în orașul Constanța?

Cu o experiență de aproape exact 60 de ani și aproximativ 17.000! de locații peste tot pe glob (conform raportului), americanii de la Domino’s Pizza au ajuns și în orașul de la malul Mării, Constanța!

În România, Domino’s mai are puncte de lucru deschise în Brașov, Sibiu, Vâlcea, Ploiești, Giurgiu și București (15 locații în Capitală). Știm despre ei din filme, de la americani! În atâtea și atâtea instanțe vedeam cum cineva comandă ceva de la Papa John’s sau Domino’s. Ceea ce îi făcea celebri era o promoție pe care nu puteai s-o refuzi: Îți vine comanda acasă în maxim 30 de minute și dacă nu, comanda e gratuită! Sunt curios dacă și în România se aplică asta. În Constanța ți se spune că vei primi pizza acasă în 50-60 de minute. De obicei chiar așa e! Puțini livrează mai repede.

Momentan văd pe site-ul lor doar reducere 25% dacă faci comandă online, plată cu tichete de masă și livrare fără contact, în contextul pandemiei. Am văzut locația aseară, căci am trecut prin zonă. Erau vreo 4 persoane pe acolo, dintre care 2 americani dacă nu mă înșel. Se află în zona Casa de Cultură, lângă restaurantul Rapsodia.

Din Meniul lor menționez Pizza, Aperitive, Pui, Paste, Salate, Băuturi. La fel ca în cazul competitorilor direcți din Constanța (Jerry’s Pizza și Pizza Hut), Pizza de la Domino’s Pizza nu este ieftină. Să sperăm însă că e bună, căci până la urmă calitatea face totul! O s-o încerc și eu în curând și o să vă anunț ce părere am. Sau poate îmi spuneți voi până una alta! Poftă mare!

www.dominos-pizza.ro | www.facebook.com/DominosRomania

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.