Voi ați fost până acum la Seawolves Bike Fest?

foto via Cuget Liber

An de an, suntem martorii unei parade grandioase și zgomotoase de motocicliști pe bulevardele Constanței. Aceștia sunt vestitorii unei noi ediții a festivalului Seawolves Bike Fest, ce are loc în zona Camping S în Mamaia Nord.

În acest an, are loc a XI-a ediție, în perioada 8 – 10 Iunie. Bikeri, rockeri, muzică, bere rece, grătar, concursuri, artificii…cu de toate se laudă organizatorii, așteptând la fața locului nu doar pasionații ci și curioșii. “Bikerul desemnat să prezinte trupele pe scena Seawolves Bike Fest 11 este Cristian Hrubaru, de la Rock FM. Motocicliștii care ajung vineri se vor bucura, începând cu ora 18.00, de concertele trupelor Ziua Liberă, Jaw Breakers – Tribute Judas Priest, Forevermore – Tribute Whitesnake, Wire – Tribute AC/DC şi Rammsturm (Ungaria) – Tribute Rammstein”, spun cei de la ziarul local Cuget Liber.

Eu unul n-am ajuns pe acolo vreodată. Sunt curios dacă voi ați participat, ce impresie v-a lăsat și în ce calitate ați participat! În calitate de curios doar sau de rocker/biker sau altceva? p.s. Prețul pentru accesul la festivalul de două zile este de 35 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.