Vloggerița Bianca Adam agresată…

E o perioadă tulbure pentru vloggeri (din toată lumea, din atâtea motive…) încât nici n-am ce să mai evidențiez, însă observ și eu situația cu atacul asupra vloggeriței Bianca Adam aKa Tequila de către un om ce pare să activeze ca dezvoltator imobiliar.

Aparent, Bianca a fost agresată (și prietenul ei de asemenea) pentru că au parcat în fața proprietății unui dezvoltator imobiliar și în urma acestei parcări s-a spart o bucată de marmură. Marmură! Spartă! Deci e clar cât de bine a fost fixată acolo!

Dezvoltatorul imobiliar i-a luat la **** și la șuturi și s-a lăsat cu vătămare corporală și dosar penal! Peste 1 milion 100 de persoane au ascultat povestea asta pe Youtube, aici. Și mai mulți de atât au văzut-o pe Digi24, Pro Tv…șamd. Foarte bine că vloggerița în cauză nu i-a dat nume și prenume și tot, ca să stabilești ancheta șamd. Eu unul, aș fi dat totul pe față dacă m-aș fi știut în drept s-o fac!

Îmi pare bizar că ceea ce povestește pare desprins dintr-un film de premiu BAFTA din România. Adică…………………..bazat pe fapte reale. Că cerând telefonul unor străini sau rugându-i să sune la Poliție și aceștia s-o ia peste picior, nu-mi pare ireal. E o viață dură în care trăim. Să le acceptăm reacții dure unor nesimțiți în viața noastră de zi cu zi, e prea de tot.

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.