::: visator


Da, sunt un visator, iar tu esti doar un om limitat.

Imi spui pe nume, ca si cum doar simplul cuvant denota prostie, naivitate sau urat. Esti atat de speriat de propriile tale vise si sperante incat te iei de visator pe motiv ca pur si simplu exista.

Unii o fac din prostie, din gloata, din nestiinta, omul se sperie de ce nu cunoaste. Sunt genul de gura casca fara cap care se mira intr-un ironic grosolan si stupid la orice cuvant aparte de mentalitatea lor arhaica de limitati. Altii o spun ca sa te invete, ei sunt maestrii, ei considera ca au suferit ca prostii crezand in vise, asadar au suferit si pentru tine si o sa te faca cu ochi si cu otet numai ca sa nu mai zici niciodata cuvantul asta absurd, visator.

Dar ei sunt in plus in aceasta discutie, ei nu conteaza, visatorul este unul singur si el decide cat de visator sa fie sau daca sa mai fie. Visatorii originali probabil se nasc asa si indiferent de situatie, raman cu visele lor, ajungand sa le demonstreze tuturor (si in acelasi timp, nimanui) ca visele i-au dus intr-un loc perfect potrivit cu felul lor de-a fi. Visatorii sunt deseori singuratici, tocmai din cauza multimii care crede intr-un zeu batut in cuie dar nu crede in posibilitatea de a junge un om mai bun, care sa traiasca o viata mai buna.

Da, sunt visator. Crezi ca ma jignesti? Crezi ca ma convingi ca lucrurile stau altfel pentru mine? Accepta ce sunt sau iesi din calea mea! Calea mea pavata cu vise.

Despre autor /

Un comentariu

  • unii sunt mai „realisti”.
    ideea e ca tot mai frumos e in lumea noastra,a visatorilor.
    O zi cu cat mai multe vise iti urez! ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.