Vacanță de șase nopți în extrasezon cu doar 179 de lei!

vacanta
foto via e-ec.bstatic.com

Toamna anului 2015 ne aduce o nouă ediție de “Litoralul pentru Toți”. Este o campanie gândită de Asociaţia Litoral – Delta Dunării, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism. Ideea e de a oferi consumatorilor o ofertă ieftină de extrasezon la cazare în câteva hoteluri înscrise în program. Până în prezent, s-au înscris peste 40 de hoteluri de pe litoral. Unele au doar o stea, altele două, altele și mai multe. De la stațiunea Mamaia până la Eforie sau Vama Veche, toți au o ofertă bună. Stațiuni precum Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, șamd, au prețuri mai mici.

Exemplul din titlu se referă la un hotel de o stea din Vama Veche. În stațiunea Mamaia, multe oferte pentru un sejur de 5 sau 6 nopți pentru 2 adulți, costă undeva peste 400 de lei (la hoteluri de 2, 3 sau 4 stele). În stațiunile înșirate mai sus, tarifele sunt de obicei sub 300 de lei. Vezi o știre în Cuget Liber, aici.

Aceste oferte le putem găsi concret pe website-ul litoralulromanesc.ro.

Chiar și eu care sunt constănțean, am fost tentat mereu de programul acesta. Poate n-o să te bronzezi prea mult, dar vei avea nisipul la picioare, la un preț corect.

Despre autor /

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.