Următoarea sancțiune: Ți se ia și mașina de către Poliție!

De mâine, 2 Aprilie, dacă ieși aiurea prin oraș (sau comună/sat…), în contextul Ordonanțelor Militare, nu-ți mai iei amendă minim 100 de lei și să plătești 50 de lei ci îți iei amendă 2000 de lei și plătești minim 1000 de lei! De asemenea, dacă ești cu mașina afară și nu e justificat ce faci, ți se ia și mașina! Mă anunțați voi dacă e o glumă de 1 aprilie sau nu!

Eu zic că nu, căci se știa clar că se majorează amenziile. Însă, la cât de deficitar s-a comunicat situația, nici măcar eu – care sunt pe fază la știrile astea – n-am știut exact dacă s-a aplicat deja asta sau nu. Conform Cuget Liber și România Tv și mulți, de mâine intră în efect situația. Inclusiv asta cu mașinile căci se specifică în Ordonanța de Urgență în cauză că se trece la…:

  • confiscarea bunurilor destinate, folosite sau rezultate din contravenţie;
  • interzicerea accesului la respectivele bunuri, prin aplicarea sigiliului de către organele abilitate;

Adică da, dacă în această contravenție erai pe bicicletă… ți se ia bicla! Dacă în această contravenție erai la volan, ți se ia mașina! Mare nebunie cu Ordonanțele astea militare…

Mă gândeam și eu că o să zică Guvernul astăzi că e păcăleală cu Ordonanțele astea stupide, dar de unde? Sau că zice Primăria că a fost o glumă și că de fapt ia uite câte străzi și trotuare au renovat cât am stat în casă! Mare hărnicie pe Primăria Constanța…! Suspect de mare hărnicie! Să vedem cu ce ne mai surprind ăștia, căci presimt că și noi îi vom surprinde cu o izbucnire cât mai de curând!

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.