Urgie în Constanța în luna lui August 2019 [Foto + Video]

N-am mai fost de mult un martor pe scena urgiei Naturii, dar astăzi mi-am satisfăcut la maxim trăirea specifică! Aflându-mă prin oraș, am prins exact toate etapele furiei Naturii! A început totul cu un nor negru uriaș ce avansa deasupra orașului și deasupra Mării și apoi, adăpostit într-o mașină, am văzut scena din jur: Copaci căzuți, oameni prinși în ploaia nebună și trafic haotic peste măsură!

Străzile s-au inundat instant, ca de obicei pe aici prin municipiul european Constanța. Mergeai cu mașina pe străzi ca pe Delta Dunării! S-au supărat ăștia de la Grupul de Inițiativă „Peninsula” pe gălăgia din Piața Ovidiu și uite că au pus ploaia pe toți! Hai, Carla’s Dreams! Stoarceți-vă șorții și urcați pe scenă!

Crengi erau căzute peste tot, fără a le păsa că stau pe trotuar sau pe mijlocul drumului… Pe strada Soveja era nebunie în trafic, totul se mișca în reluare. Un angajat al unei benzinării trăgea de o creangă. La fel făcea și un cetățean cu umbrelă pe partea opusă a drumului. Respect lui! Coloana de mașini se mișca greu. Mă întrebam ce belea o fi înainte… Ei bine…mai toți care blocau traficul acolo, o făceau căci…intrau în parcare la City! Mai ironic de atât nu se putea.

Pe la Aviatorii Residence Constanța, pe lângă Univ. Ovidius, un gard zăcea fără stres pe drum. Paznicul cu șapcă albă stătea la căldurică și se uita, scărpindu-se ocazional pe cap.

Hai să vedem și o filmare cu câteva momente surprinse de mine:

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.