Un târg modern și colorat, azi și mâine în Barissimo Constanța!

Un târg modern este unul plin de culoare, energie și frumusețe, organizat într-un mod cât mai original. Cam acesta este târgul Garage Sale & Exchange ce are loc astăzi, dar și mâine, în simpaticul Barissimo Cocktail Bar, cel de pe b-dul Ferdinand, vizavi de Parcul Primăriei.

Este un târg modern cu iz clasic însă. Acest eveniment este organizat într-un loc convenabil în oraș și dacă ați fi văzut și voi live-ul pe Facebook făcut adineauri de Anda Nicola (de la Skirtbike și multe altele), nici nu v-ați fi prins că afară este așa o vreme mohorâtă. M-am amuzat puțin cu Anda, căci o ghidam să-mi arate câteva lucruri în plus și le mai și parodiam apoi.

Sunt multe haine și hăinuțe pentru doamne și domnișoare, multe culori, multe obiecte artistice sau clasice. Un Garage Sale înseamnă că îți vinzi pe peluza din fața casei fel și fel de obiecte din casă (moderne sau vechi). Găsești deseori adevărate bijuterii printre ele. La fel și aici! Am văzut în filmare câteva cărți, câteva viniluri, dar și o colecție impresionantă prezentată de către Andrei Neagru, inițiatorul proiectului ArtAntik. Ceea ce veți vedea din colecția sa reprezintă avanpremiera colecției de bijuterii de autor “FURCULISION”. Duceți-vă la fața locului și aflați de ce se numește așa și aflați ce obiecte ciudate și frumoase foc poartă vitrinele ArtAntik!

Așadar, ignorați ploaia de afară căci la Barissimo o să tot fie soare astăzi și mâine!

p.s. Evenimentul este unul unde poți să cumperi varii lucruri (chiar rare unele), dar și unde poți să schimbi ceva pe altceva. De asemenea, este un eveniment cu factori caritabili, susținându-se  asociația Light for Night, care luptă pentru prevenirea traficului de persoane.

Hai să vedem și câteva poze via SkirtBike Constanța:

Fb Comments

1 thought on “Un târg modern și colorat, azi și mâine în Barissimo Constanța!

  1. Pingback: Garage Sale Constanța continuă la Noi Cafe!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.