Un oraș lăsat baltă. La propriu!

Oriunde te-ai uita prin municipiul Constanța, n-ai cum să nu dai de o baltă. Asta fără să plouă sau fără să plouă prea tare chiar!

Un exemplu l-am întâmpinat în cale ieri, când în alergare prin stațiunea Mamaia pe partea cu lacul, lângă Solid Magic House, a trebuit să abandonez trotuarul și să o iau de-a dreptul pe stradă căci cei de la RAJA se chinuiau să țină în frâu o uriașă boltoacă!

Deci acolo pe unde e iarbă de obicei, era lac! Erau rațe pe porțiunea aia! Mureai de râs dacă vedeai. Dar…mai râde careva? Asta înseamnă să construiești grăbit și cu jumătăți de măsură. La un bloc nou ce a putut să plesnească în așa hal? Cine știe…

Pe lângă benzinăria OMV de la Dobrogea alte bălți ieri. Apartamente cu vedere la lac! Vezi lacul din subsolul blocului! Ăsta s-a făcut fix înainte să plece Făgădău. E unul din proiectele alea începute în grabă când PSD pica. Construcții peste construcții. Una lângă alta! Fără loc de parcare unele și fără spațiu verde mai ales. Niște copaci ar mai lua apa de pe ici de pe colo, dar orașul ăsta sterp numai inundații ne va da.

Ia uite și astăzi! Plouă în continuu de noaptea târziu. Am surprins și noua linie 14 a celor de la CTBus, alias noul Maxi Taxi 304. Dar mai încolo, pe la Pavilion, ce să vezi? Exact! Inundație!

Nici nu vreau să știu ce este prin Portul Tomis! Sau prin zona Dacia. Sau prin „modernizata” stațiune Mamaia unde au „uitat” să instaleze canale de scurgere. Sau prin cine știe ce cartiere din Sud. Sau prin mocirla din zone precum Campus sau Compozitori! Sau sau… Nu ne mai revenim. Am început săptămâna bine, nu? Cu negative. Hai că ne cumpărăm barcă și rezolvăm și cu traiul în Constanța. Dar ce facem când vine zăpada? Altă distracție și acolo, alt articol!

Despre autor /

Un comentariu

  • billy

    Asta e unul din motivele pentru care eu am ales sa ma mut din oras. Prefer sa fac naveta 15 km, dar barem scap de nebunia aglomeratiei.
    Bine, mai sunt si alte motive, dar…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.