Uite de ce ați golit rafturile degeaba…

Lumea s-a grăbit în același timp să golească rafturile din magazine și hypermarketuri. Ei bine, produsele alea au apărut la loc să știți!

Chiar era cazul să luați o tonă de mâncare ce vă înghesuie frigiderul acum și ce vi-l face să nu funcționeze la parametri optimi oricum? Mâncarea aia se va strica și banii dați pe carnea aia scumpă…duși sunt. Bani duși într-o perioadă ce va fi foarte periculoasă dacă n-ai bani! Ieri, la Penny Market de exemplu, erau doar câțiva clienți și totul era spălat, curat, aranjat, cu produse la raft de toate felurile, inclusiv toate lădițele cu fructe și legume pline! Ca să vezi!

În Auchan, uite-mă sus cu toată colecția de Primăvară-Vară de hârtie igenică. De abia ieri am zis să-mi mai iau și eu 10 role. Oricum în caz de panică socială, nu hârtia ne va salva ci niște apă (dacă pică RAJA) și niște conserve. Ah, dacă ai luat mai multe conserve și le ții acolo, da…are sens. Conservele au durată de viață mare și chiar s-ar putea să avem nevoie de ele într-o lună sau două.  Așa că aici n-aș zice că e o cumpărătură degeaba. În rest, cheltuiala mare fără un plan, va genera probleme financiare în zilele negre ce vor urma. Dar, produse la raft sunt și vor mai fi totuși, după cum au zis clar și cei de la AMRCR. Era așa plăcut în Auchan… Nu era multă lume, aveai ce să cumperi și de unde să cumperi…

În Vivo Mall, la Food Court, era ca după Cernobîl.

Aici s-a închis Food Court-ul și alte câteva magazine. Multe altele nu, precum cele de haine și încălțăminte. Farmacia Tei încă e pe val, doar că nu mai sunt atât de mulți clienți (probabil falimentați de la ultima cumpărătură-maraton) iar la Bebe Tei găsești la casele de marcat dezinfectat de buzunar la 6,5 lei.

Multe magazine sunt deschise încă. Multe s-au închis. Restaurante. Baruri. Bodegi. Băi! Chiar așa! Cum naiba vor supraviețuii românii fără ieșitul la bar și bodegă? Voi vă dați seama ce rată enormă de divorț va apărea după treaba asta?

În fine, să vedem ce urmează pe viitor. Suntem pe cont propriu în esență și ar trebui să ne comportăm ca atare. Dacă putem însă să ne ajutăm aproapele, trebuie s-o facem căci altfel n-am fi o Societate! Succes!

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.