UBER a apărut și în orașul Constanța! Adio TAXI clasic!

Văleleu! Să le sară sămânța de pe buza taximetriștilor din Tomis 3…! Să li se rupă maieul alb murdar taximetriștilor din Mamaia…! Să le cadă „maimuța” pe jos taximetriștilor de la Gară…! Uber a sosit în Constanța!

Este oficial! Constanța este al șaselea oraș din România unde Uber are „tupeul” să vină. Asta dacă vor exista și șoferi… Dar, vor exista probabil, că nu mor caii când vor câinii! Celălalte 5 orașe din România cu Uber sunt București, Cluj, Timișoara, Iași și Brașov. Am căutat și eu pe aplicație și am găsit două mașini micuțe rătăcite…

Sunt prețuri mari momentan. O cursă de la vaporaș Penny până la Vivo e vreo 8 lei aproape, dar măcar te-ar lua cineva de acolo până acolo și tot ai scăpa mai ieftin. Însă prețurile vor scădea enorm când vor apărea mai mulți șoferi. Așa sper eu… Conform replicaonline.ro, tariful Uber e de 1,75 lei pe Km și tariful de bază 2 lei. La taxi din Constanța îți vinzi și rinichiul ca să te ducă câțiva kilometri…

Conform zf.ro, Nicoleta Diaconu (manager general Uber România) spune că:

Ne bucurăm să lansăm Uber în Constanţa, un loc atât de drag românilor care îl aleg an de an ca destinaţie de vacanţă, mai ales acum, când călătoriile internaţionale nu sunt recomandate. Colaborăm îndeaproape cu autorităţile locale pentru a oferi atât constănţenilor, cât şi celor care vizitează oraşul, o alternativă sigură de transport.

Mă aștept să văd câțiva dubioși pe Uber, dându-se drept șoferii de genul Uber, fiind de fapt niște taximetriști-de-Gară CFR, dar…nu vor rezista mult. Deja se plâng că e concurență neloială și bu-fucking-hu. Trăiască Uber!!! Da, eu țin cu Uber căci e cu totul o altă experiență decât un taxi normal. Sfat pentru șoferii Uber constănțeni de orice vârstă și orice tip de mașină: Gura mică! Fără discuții dacă nu sunteți băgați în seamă și…ăsta e Uber!

Băgați-vă bani pe card și plătiți lejer cu aplicația mobilă fără a vă mai bate capul cu ceva! Nici nu mai are ce să caute taxiurile clasice în România. Nu cu o asemenea atitudine ca până acum! Vor gusta în sfârșit și constănțenii din calitatea unui șofer cu adevărat decent și atent!

[Later Edit] Fuse și se duse. Citește știre, aici. Și reacția UBER aici.

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.