Twerk pe sârbă moldovenească cu Lexy Panterra

Eu căutam online o sârbă anume pentru o prietenă și am dat pe Youtube de un video cu Lexy Panterra dând din fundul ei sexy pe o sârbă moldovenească.

Am râs, dar am fost și încântat. Mie îmi place un fund frumos și sunt sigur că v-am mai adus la cunoștință afinitatea mea pentru partea asta anatomică a corpului uman feminin. Lexy Panterra este o tipă ce știe să dea bine din fund în maniera Twerk.

p.s. Twerk se numea Twirk cândva și o primă consemnare istorică a cuvântului vine din anul 1820, când acest cuvânt era folosit ca a descrie o mișcare bruscă ne-uniformă, ne-hotărâtă sau haotică, gen mișcarea twirk a unei penițe de stilou pe tema unei Legi. Adică exprimând o decizie haotică, ne-constantă.

Hai să vedem sârba mai întâi și vă explic diverse după…

 

Nu e rău, nu? Asta e privire în viitorul nostru Popular cred… Desigur, unele comentarii spun că e mare rușine și că tipa ar fi mai bine domolită de un anumit organ de cal, șamd…însă, hai să nu mai pălăvrăgim aiurea și să ne bucurăm de un video simpatic până la urmă.

Lexy Panterra este o vedetă născută în data de 22 Mai 1989, în Ținutul Sonoma, California, SUA. Printre altele, este instructoare de fitness în ritm Twerk. Dacă vă uitați pe lângă sensul sexy, veți vedea acolo o gimnastică foarte benefică pentru corpul uman. A câștigat un concurs de frumusețe la vârsta de 5 ani, este motociclistă de la vârsta de 8 ani și dansatoare pe ritmuri hip-hop, RnB, balet și altele. Este fiica celebrului motociclist profesionist Motocross și constructor de talie mondială a caroseriilor Hot Rod, Tony Panterra. Acesta spune că Lexy a fost concepută pe bancheta din spate a unui Oldsmobile Cutlass din ’69. Nu avem noi românii prea mare legătură cu astfel de povești, însă sunt drăguțe și puternice pentru cei tradiționali din alte părți.

Acum am aflat de Lexy Panterra, văzând sârba asta funny. Am realizat că am mai admirat-o cândva nu de mult și în alt videoclip ceva mai cunoscut. Hai să vedem mai jos despre ce e vorba:

Despre autor /

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.