Turneu de CS:GO, Fortnite și Fifa 19 la Constanța!

Mâine, ziua de 1 Martie își deschide larg brațele Primăverii și de asemenea aduce onoare fetelor și femeilor, pe care le cinstim cu un simbolic mărțișor. Asta în cazul unora. Alții vor fi în această zi ascunși după niște cutii, cu un sniper în mână, prin harta Inferno a lui CS:GO.

În perioada 1 – 10 Martie 2019, în City Park Mall din Constanța, cei de la ASUS Republic of Gamers vă prezintă evenimentul Join The Republic. Este vorba despre un turneu de gaming pe trei dintre cele mai populare jocuri ale momentului: Counter Strike: Global Offensive, Fortnite și FIFA 19. Este un turneu cu repetiție la Constanța.

Sistemele de la fața locului sunt disponibile a fi testate. Prezent la fața locului va fi ROG Zephyrus S (GX701), cel mai compact laptop de gaming ce rulează pe un GPU GeForce RTX, cât și laptopul maestru în FPS (frame per second/cadre per secundă), ROG STRIX SCAR II (GL504). Până și numele său sună bad-ass. Desigur, veți avea ocazia să admirați și noul ROG Phone, ce face furori zilele astea. După cum spune și Buhnici în recenzia de aici, este posibil cel mai bun telefon de gaming al momentului. Costă în prezent cam cât un Samsung S10.

Turneul de CS:GO începe de mâine, ora 15:00 și nu știu dacă mai prindeți cele 16 locuri disponibile pentru acesta. Va continua acest turneu în data de 2 și 3 Martie, începând cu ora 10:00. Turneul Fortnite este următorul și se desfășoară în perioada 4 – 8 Martie, începând cu ora 15:00. Aici sunt disponibile 32 de locuri. FIFA se joacă în perioada 9 – 10 Martie și locurile disponibile însumează cifra 128. Înscrierile se fac AICI.

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.