Tu când ai împușcat ultima oară pe cineva?

joie-airsoft

Calmați-vă! Calmați-vă! Vorbesc de Airsoft, o pasiune tot mai răspândită. Prima și singura dată când am tras și eu cu un pistol airsoft, a fost prin anul 2013. Am tras foarte prost primele două “focuri”, dar când mi s-a explicat de fapt pe unde să mă uit și cum să am postura, nimeream țintă după țintă. Ce sentiment! Ce dependență a reușitei!

Ce-i drept, ce băiat nu-i pasionat de pistoale? Dacă multe fete sunt nu doar pasionate dar și pricepute în astfel de lucruri, cum să nu fiu și eu și mai și? În pasiunea asta am început ca mulți alții, uitându-mă la varii filme. Cu Bruce Willis poate. Țin minte când acum mulți ani mi-am strâns ceva bani și m-am dus la un bazar și mi-am cumpărat un pistol cu bile, din acela vechi vechi de tot. De jucărie, să zicem, însă foarte tare era! Umblam cu punguța cu bile după mine… Acasă îmi printasem o țintă și trăgeam în ea de la diferite distanțe. Mai dădeam și pe lângă. Calculam eroarea unghiului și trăgeam strâmb intenționat ca să ajungă bine la țintă. M-a ținut ceva timp această pasiune. În fine, era pe atunci moda laser-ului, a pager-ului, a “Nu te supăra frate”-lui. Unele curiozități sau pasiuni se pierd, însă altele uite că nu.

airsoft6-scena-din-timpul-jocului-1

foto via airsoft6.ro

Cum ziceam… Eu am tras doar la țintă, însă tare mi-aș dori să fac și eu cândva un meci în echipă cu astfel de echipamente. Chiar am cu cine! Am un amic ce are nu doar un pistol de mână ci și un MP4, dacă nu mă înșel.  Un altul are de asemenea ceva echipament specific. De fapt și un al treilea amic are ceva airosft acasă… Toți sunt momentan prin oraș. Ia să le propun eu o activitate…!

airsoft6-scena-din-timpul-jocului-3

Cum ar arăta primul meu meci de airsoft? Eu fiind explorator urban de fel, aș prefera neapărat o locație bună. Nu mă interesează să fie undeva în câmp, ci mă interesează să fie cu obstacole și ascunzișuri. Poate o hală părăsită… Trebuie neapărat pentru asta să ai și un echipament potrivit și uite că aici intră pe fir anumite entități precum Airsoft6.ro. Ce-i asta? Un brand ce comercializează produse de nișă și ce vine în ajutorul clienților nu doar cu arme airosft și echipamente specifice, dar și cu know-how-ul și asistența tehnică necesară. Nu știi ce este Airsoft-ul? Aflii de la ei. Nu știi ce spune Legea din România despre asta? Tot ei te informează. Vezi de exemplu, link-ul de AICI.

Pe lângă zonă și obstacole, mi-ar plăcea și ceva tehnologie inclusă. Un fel de radar, să-mi văd colegii, un fel de sistem să înregistreze lovitura. Vin din era oldschool, dar jucându-mă atâtea shootere la viața mea, mă cam pasionează Era High-Tech. Însă chiar și cea mai simplă acțiune de acest gen ar fi perfectă, sunt sigur! Unde mai pui nivelul de distracție și de adrenalină…

Așadar aruncați-vă și voi un ochi pe acest site de airsoft și completați-vă colecția! Pistoale pe Gaz, CO2, Electrice, Mitralieră, Sniper, Curele, Veste, Bocanci, Căști…tot ce vreți și ce poate nici nu știați că vreți! Have fun și be safe!

3 thoughts on “Tu când ai împușcat ultima oară pe cineva?

  1. Pingback: Castigatori campanie "Cum iti imaginezi primul tau joc de airsoft?" - Blogal Initiative

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.