Trump a uitat să-i cumpere soției ceva de ziua ei

Recunosc, am gafat și eu uneori când a venit vorba de cadouri făcute persoanelor dragi. Ca Președinte al SUA însă, mă gândesc că nu prea ai scuză ca să nu realizezi ceva deosebit cu o asemenea ocazie.

Ieri, Melania Trump a împlinit 48 de ani. Pe post de cadou, Trump și-a sunat prietenii de la Fox & Friends, o emisiune populară în SUA, pe care Trump o urmărește des. Președintele a spus că acest telefon în direct este ocazia perfectă să-i spună la multi ani Melaniei. Întrebat însă dacă i-a făcut și alt cadou în afară de intervenția asta, Trump a spus că este un om foarte ocupat, dar că a reușit totuși să-i cumpere o felicitare și flori.

Prea ocupat de a sta toată ziua cu nasul în Tv nu este sau prea ocupat să discute pe Twitter cu Kanye West, nu este. Asta desigur că a lansat o avalanșă de twit-uri pe internet. Utilizatorii Twitter au reacționat cu replici hilare de genul “Ăsta e fix stilul Trump: E ziua soției sale și cadoul pentru ea e că el intră în direct la Tv” sau “Sunt prea ocupat să-i dau ordine unui oarecare angajat să-i cumpere un cadou lu’ cine-o-mai-fi-și-asta”.

În adolescență, i-am cumpărat unei iubite o…carte. O banală carte. Stăteam prost cu banii și aia mi-a fost singura idee pe moment. Era să-mi bage cartea aia adânc în… Voi ce cadouri stupide ați făcut?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.