Trotinetele Bolt au ajuns și în Constanța

Se discută mult despre trotinetele electrice pe străzile din România și povestea e predominant negativă. Că nu există disciplină în trafic, că nu există reglementări clare… Ideea e că cerința este mare! Este un serviciu de succes!

Drept urmare, trotinetele Bolt au ajuns și prin Constanța, după apariția lor în București și Cluj-Napoca. Îți instalezi o aplicație apoi găsești trotineta, dai 2 lei s-o deblochezi și apoi 0,6 lei pe minut când te plimbi cu ea. Pe unde le găsești? Peste tot! Instalează-ți aplicația și o să le vezi poate chiar la blocul tău…! Redau o știre de pe ctnews.ro:

„Constanța este unul dintre cele mai mari și mai dinamice orașe ale țării, lucru valabil pe tot parcursul anului, nu doar în sezonul estival. Adăugăm, de luna aceasta, la soluțiile de transport tradiționale, una menită să ajute constănțenii să evite aglomerația și să se deplaseze pe distanțe mici, la prețuri avantajoase. Momentan, lansăm trotinetele electrice, însă planurile noastre pentru Constanța nu se opresc aici. Vom fi un partener de mobilitate de încredere și de durată, nu numai pentru turiștii care vin vara din toată țara pe malul mării, ci mai ales pentru constănțeni, pe tot timpul anului”, a declarat Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România.

Citește totul, aici.

p.s. Au apărut și trotinetele Lime. Citește aici.

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.