Tricou tricolor pentru Maratonul Nisipului 2018

V-am povestit câteceva de curând despre noua ediție a Maratonului Nisipului ce va avea loc pe plaja Mamaia din municipiul Constanța, dar v-am arătat tricoul oficial?

Este produs de către Bellotto, special pentru evenimentul sus-menționat al Asociației Sportive SanaSport Constanța, eveniment ajuns la ediția 5. Conține și un tricolor, datorită marcării a celor 100 de ani trecuți de la Marea Unire. Cred că e o idee destul de bună, mai ales dacă vrei să-l iei pe tine la evenimente Internaționale.

Ce are special un astfel de produs? Materialul este special. Are protecție împotriva razelor UV, sistem Climatech ce-i permite pielii să respire mai bine, este tratat antibacterian, este făcut să reziste la activități îndelungate și este foarte ușor! Am și eu varianta fără tricolor și stă foarte lejer și subțirel pe mine.

E foarte important să-ți cumperi produse de calitate și în aceste activități. Nu v-ați luat și voi anumite produse la un preț aparent bun și după alergare miroseați ca un scons? Chiar dacă v-ați spălat înainte și tot… Asta înseamnă că produsul nu este făcut dintr-un material bun. Deci și aici, dai un ban dar stai în față.

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.