Top 5 lucruri pe care le-aș păstra după Coronavirus!

Coronavirusul SARS COV-19 și ce alte denumiri o mai purta, a adus nenorocire pe Planetă, însă, a adus și niște restricții sau schimbări ce sunt pe placul multor oameni. Așadar, tu ce ai păstra după Pandemia asta?

  1. DISTANȚA

Mă amuză că mulți oameni dau de înțeles că după Pandemia asta, ar păstra distanța aia de 1,5 metri sau 2 metri între persoane. Îmi pare ceva corect și ok și cred că mulți și-ar dori să vadă asta pe viitor.

       2. IGIENA

Că vrem că nu vrem, ne spălăm mai des pe mâini, inclusiv în autobuz sau prin oraș sau prin hypermarket, dacă există recipiente cu soluție de curățare. Asta aș păstra-o!

       3. AFACERIȘTII

Multe afaceri s-au dus la fund în perioada asta. A fost un soi de selecție forțată a antreprenorilor de succes sau ba și cine făcea o afacere în mod superficial, și-a luat-o în perioada asta. Mi-ar plăcea să dispară antreprenorii de duzină și să rămână cei care merită.

       4.  FONDURI

De la acum mulți ani când se vorbea de o digitalizare generală, Pandemia a forțat Guvernul să intre într-o etapă serioasă de digitalizare sau măcar discuții despre digitalizare și alocare de fonduri în acest sens. Apoi mai vedem alocare de fonduri în scop de Sănătate pentru Educație și alte medii. Asta e normal și o vreau păstrată!

       5. OAMENII

În perioada asta de Pandemie, vedem mai ușor părerea și gesturile oamenilor de lângă noi, sau a oamenilor aflați la Putere. Mai vreau astfel de exerciții de sinceritate forțată de împrejurări! Doar așa știm pe cine păstrăm aproape și cum și pe cine votăm, de ce nu? Dacă noi ne abținem de la panică, vom vedea care e stofa celor din jurul nostru care n-o fac!

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.