.:: the drinking game

The drinking game este un joc pe care eu nu l-am intalnit niciodata la vreo petrecere. Probabil mai nimeni nu stie de el, asa ca trebuie sa va explic clar care-i faza cu el.

Fiecare are in fata un pahar cu bautura si sta pe faza. Unul cate unul spune cate un lucru pe care nu l-a facut niciodata in viata sa. Daca din grupul de prieteni cineva a facut asta, acel cineva trebuie sa bea o gura din pahar. V-ati prins? E un fel de „adevar sau obligatie” numai ca asta este si adevar si obligatie plus ca aceasta obligatie implica alcoolul. Care-i marea smecherie? Pai, imagineaza-ti ca zici „nu m-am masturbat niciodata in vestiarul fetelor” si cineva sa bea sau „nu am facut niciodata sex in ureche” si cineva sa bea…asta ultima ar fi chiar culmea, dar cine stie. Asadar asta e The Drinking Game.

Variante mai diversificate a acestuia au aparut de mult. Una din ele a fost discutata intr-o emisiune tv in care stirea era ca niste studentii se uitau la televizor la discursul lui George Bush si beau de fiecare data cand acesta spunea unul din cuvintele „god”, „terorist”, „peace” sau orice alte cuvinte care la el par a fi un tic verbal. Ceva asemanator ne arata persoanele din filmuletul de mai jos. Poanta e ca o parte din ei trebuie sa se ridice si sa bea cand aud cuvantul „Roxanne” iar ceilalti sa ridice si sa bea cand aud cuvintele „Red Light”. Fun, ain’t it?

melodie: The Police – Roxanne

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.