Țepe pe Facebook cu soluții de curățare a vaselor de sânge

Printre altele, ne sună azi cineva. De dimineață. În trafic, spre muncă. Era 8 dimineață fără un pic. O tipă. Zicea că am comandat nu știu ce medicament de curățare a vaselor de sânge. A mea i-a zis nervoasă că va verifica dacă a comandat mama ei sau cineva și că oricum, vor vorbi la o oră rezonabilă nu la ora aia.

Ăsta e un red flag din start la astfel de apeluri. Să te sune cineva la ora 8 fără ceva dimineața! Absolut red flag, adică steag roșu, adică…cel mai probabil țeapă!

Apoi am căutat eu numărul 0368228101 și mi-a rezultat Reznik Medd, o pagină obscură de Facebook făcută recent. Când o pagină de Facebook pare nouă, fără prea mulți followers sau fără like-uri și postări, șamd, e clar că e dubioasă rău. Oricum și cele mai bune pot fi dubioase, dar aici sunau clopoțeiii.

După aia, au sunat ăia cu număr ascuns. Apoi cu alt număr. Au folosit numărul 0364228129. I-am sunat eu înapoi și chiar înregistrasem, dar nu se aude audio a naibii treabă… Am zis și eu că a făcut comandă maică-mea și dacă au sediu fizic în București. Au zis că sunt doar online. Că sunt Next Profit SRL. Nu mai erau Reznik Medd deci. Că o cutie costă 204 lei șamd. Chiar habar n-am despre ce medicament e vorba, dar era clară vrăjeala.

Și mai sună bărbați apoi cu numere ascunse, cu celebra vrăjeală #31#… Așadar, cel mai probabil sunt pușcăriași din România, în cârdășie cu agenții de pază din pușcăriile din România, ce fac pagini false de Facebook (fără mari eforturi în detalii) și ce păcălesc oamenii. Să fiți atenți. DNA doarme. Ministerul Justiției doarme. Toți dorm. Așa că fiți voi deștepți măcar!

p.s. Hai mă că s-a înregistrat și cu sunet! Hai să vedem:

p.p.s. Deci cum auziți converația asta puteți auzi orice conversație FALSĂ care vă fură banii. Cu asta se ocupă. Să știți și voi!

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.