Telefoanele sunt ascultate în România!

Băi copii… Tocmai ce mi-am pus pauză la filmul pe care îl vizionam căci de la telefonul meu mobil (un banal de android, Samsung S Advance) se auzeau…voci!

De o oră doar n-a zis nimic, că mă uitam liniștit la film, fără să mă vorbesc cu cineva la telefon. Am dat doar un mesaj acum tot o oră și ceva, aveam netul pornit prin Wireless și îl țineam la încărcat. Ei bine, deși filmul rula, ceva mă băzâia. Era o voce de bărbat. Imediat m-am uitat la telefon. Am zis că poate cumva a rămas frate-miu pe fir, deși nu mă sunase sau nu îl sunasem! Dar nah…ce să zici când deodată telefonul “îți vorbește”? Se auzea exact ca un apel normal, dar pe speaker. Îl aveam dat încet și am încercat să-l dau mai tare. A funcționat. Vorbea un tip și o tipă, dar…parcă vorbeau pe lângă telefon. Adică practic aveau telefonul pornit, pe lângă un laptop cu muzica pornită de asemenea și vorbeau și ei în intimitatea lor. Vorba vine intimitate, că eu îi ascultam!!!

Am avut inspirația să filmez asta.

 

Deci…grozav! Nu credeați că se poate să fiți ascultați prin telefoanele mobile? Ei bine…surpriză! Eu bănuiesc a fi aici o eroare de Sistem. Se întâmplă și la case mai mari. Dar…asta ne arată ce anume este de fapt Sistemul și cum funcționează! E prima oară când pățesc asta! Cred că mă întorc la vechiile Nokia sau Alcatel sau orice, frate! Incredibil!

Fb Comments

1 thought on “Telefoanele sunt ascultate în România!

  1. Josie

    Hai la o carte :))) adu si un pachet ca avem nevoie :p
    Sa dezbatem transmiterea frecventelor si a undelor radio

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.