Tech & Gaming Fest, de mâine la Vivo! Constanța

Nu știu ce planuri aveți mâine și poimâine, dar ar fi o idee bună să vizitați Târgul Tech & Gaming ce va avea loc în zilele de 11 și 12 Noiembrie 2017, în interiorul Vivo! Mall Constanța. Asta mai ales dacă ești pasionat de IT, Gadget-uri, Gaming, ba chiar și Cosplay.

Nici nu știu de unde să încep cu lista surprizelor plănuite pentru aceste zile. De exemplu, dacă erai curios cum arată noul iPhone X, îl poți admira în cadrul acestui târg. Ești pasionat de rețelistică, vei afla detalii despre puternicul router de la TP-Link ce deține un quad-core de 1,8 Ghz pe 64 biți. Este vorba de router-ul Archer C5400X.

Spuneam de Gaming… Dai aici de pasionații League of Legends și Hearthstone. Pentru aceștia se organizează un turneu 5 v 5 și 1 v 1 iar înscrierile se fac la Info Desk din Vivo!. La League of Legends locurile sunt ocupate deja din păcate (erau 32 locuri disponibile la LoL și 64 la Hearthstone). De asemenea îl vom vedea la fața locului și pe Andrei, un specialist în Minecraft, cel din spatele canalului de Youtube Lectură de la A-Z. Alt invitat special este vloggerul Mikey Haș. Un alt vlogger prezent este de asemenea și IHATEPINK.

O altă prezentare interesantă rău este cea a unor calculatoare din anii ’80 și ’90, produse atât în România cât și în străinătate. Prezentare este făcută de către cei de la Retro IT. Ne întoarcem la telefonie mobilă și vă amintesc că veți apuca să butonați varii modele de la Huawei. Probabil vom da nas în nas și cu telefonul celor de la TP-Link, respectiv Neffos X1 și poate Neffos X2. Pe viitor trebuie să apară și Neffos N1. Din câte știu, X1 are android 7 și senzorul de cameră precum LG G6. Am auzit de asemenea că are un preț foarte bun. Să vedem!

Vom revedea încă o dată aspectul și puterea laptop-urilor Acer Predator. Vreo 18 laptop-uri aduc cei de la Tonis Trade, de la ultra portabile la super mașinării de Gaming. Vor venii și alții cu hardware-ul din dotare, de la tablete și brățări inteligente la smartphone-uri și varii gadget-uri.

Vizavi de Cosplay, ești invitat să te costumezi în personajul tău preferat dintr-un joc sau dintr-un film, să faci o poză la stand-ul EPSON iar cea mai apreciată poză va fi apoi aleasă prin vot plus premiată cu un voucher de 300 de lei, valabil pentru cumpărături în Vivo! Constanța.

Pentru alte informații și lămuriri, aruncați-vă un ochi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Despre autor /

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.