Taverna Constanța – Un restaurant rustic reîmprospătat

Ador să mă duc într-o locație din orașul meu mai mic, mai aparte, sau mai…turistic, unde chiar să mă simt eu constănțeanul ca fiind un turist! Cam așa se poate spune despre restaurantul Taverna Constanța din zona Campus Ovidius.

Această tavernă arată întradevăr a ceva deosebit și rustic și tradițional. Este fosta locație a Taverna Sârbului, care nu mai există de o căruță de ani și despre care lumea avea de zis și de bine și de rău ca recenzie, ca de obicei. Locația este întradevăr superbă și verde și cu mult lemn și cu seri de muzică live și… Totul pe plus, ce să mai zic…!

Taverna Constanța este deci…ceva nou. Ceva nou de ceva timp, însă vă aduce 100 de locuri la terasa exterioară, 100 de locuri la restaurantul de la parter, 200 de locuri la salonul de evenimente și peste 150 de locuri de parcare pentru clienții localului!!! Chiar și două locuri de parcare cu încărcare pentru mașinile electrice! Trendy și foarte necesar în orașul fără locuri de parcare… Adică hai să fim serioși! Să ieși undeva în oraș – mai ales în sezonul estival – e cam chin un pic la partea de găsit loc de parcare. Aici, nu se întâmplă asta!

Apoi vorbim de un meniu bogat, cu mâncăruri tradiționale, cu o pastramă fragedă de oaie la ceaun ce aud că e foarte foarte gustoasă, cu o pomana porcului sau o tochitură dobrogeană superbă, ba chiar cu un hamburger „la modă” sau cu o salată simplă, dar gustoasă ca preparare cu ingrediente proaspete… Apoi de vin nu mai zic. E și bere, dar e și mult vin! De la Jidvei, de la Recaș, de la Domeniile Sahateni, de la… Ai de unde alege, cu alte cuvinte.

E o locație frumoasă. Verde. Însorită, cu spații umbroase la alegere. Pentru o persoană la masă sau pentru două…sau pentru nouă. Personalul e calificat, oameni mari și respectuoși. E o locație cu de toate! Intrarea se face de pe bulevardul Aurel Vlaicu așa că dacă ești turist și treci prin zona de Nord, n-ai cum s-o eviți!

Ca prețuri, e de bine! Vedem la liber Meniul lor și observăm că o pomana porcului la ceaun de 30 de lei nu e mare scofală când în ziua de azi la 30 de lei îți iei aproape o pizza. Așa că da, minunat de bune prețurile!

Găsiți locația prin website-ul oficial www.tavernaconstanta.ro cât și pe facebook-ul oficial www.facebook.com/tavernaconstanta.

Despre autor /

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.