Taco Bell s-a deschis și în Constanța!

Cu o istorie de 57 de ani în spate, gigantul american Taco Bell sosește și în Constanța, în Vivo! Mall de pe bulevardul Aurel Vlaicu. Deschiderea a avut loc în ziua de 30 Decembrie 2019.

Filosofia noastră este să trăim ca să încercăm lucruri noi. Lucruri care nu s-au mai făcut înainte. Lucruri cool și neașteptate, dar pe care ajung toți să le iubească. Asta ne motivează pe noi: să fim inovatori, exploratori și nonconformiști. Așa cum ești și tu: plin de viață, curios și gata să încerci lucruri noi.

Iar când vine vorba de mâncare, oferim un gust unic, delicios, de cea mai bună calitate. La Taco Bell, te așteptăm mereu cu gusturi de care ți-e poftă, aromă de inspirație mexicană, ingrediente de cea mai bună calitate, sosuri care iți lasă gura apă și zeci de combinații delicioase. [sursă]

Rămâne să încerc neapărat un taco de la aceștia și sper să am stomacul fără mofturi în fața acestei gustări noi. Tot cei de la Taco Bell Constanța fac angajări în perioada asta. Găsești anunțul lor pe eJobs, aici.

p.s. Am trecut pe acolo. Am mâncat și eu în sfârșit un Taco. Puteam să-l iau la 5.50 lei și porție de cartofi sau nachos la 8.50 lei, dar am zis să iau meniul la 20 de lei ce conține 2 Taco, porție de cartofi sau nachos și suc.

Am ales un Taco clasic-crocant și unul „moale”. Am mers pe cartofi, care sunt buni, dar parcă zici că au scăpat o cutie de vegeta pe ei. Paharul de suc îl poți umple ori de câte ori vrei, dar alegându-mi un Cola, am observat că e doar apă cu nu știu ce colorant. N-am putut deloc să-l beau. Lipia de la Taco îmi aduce aminte de lipia mâncată cândva în baza militară de la Kogălniceanu, din rația militară a americanilor. Gustul ăla tipic, cam cum îl are și lipia de la McDonald’s sau sosul lor. Un gust anume. Mi-am satisfăcut curiozitatea, ce să zic…

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.