Supercupa României la Handbal, debutul sezonului oficial 2015-2016

foto via tooyoungtogamble.com
foto via tooyoungtogamble.com

Românii au susținut mereu sportul numit Handbal iar unele orașe și-au susținut activ constant echipa locală. Un exemplu foarte bun este chiar orașul nostru. Să ne uităm însă la ce se întâmplă pe plan național în aceste zile.

Miercuri, 19 August 2015, va avea loc Supercupa României la Handbal, sezonul 2015-2016. Gazda evenimentului este Sala Polivalentă din București. Supercupa va debuta cu două dueluri importante:

  • La masculin: Minaur Baia Mare vs ACS Energia Târgu Jiu
  • La feminin: CSM București vs HCM Baia Mare

Chiar de curând am jucat un volei pe plajă, dar parcă aș mai încerca și un handbal. În timpul liceului, chiar am fost îndrumați să jucăm acest sport și deși nu m-am obișnuit prea tare cu el, am apreciat energia și rapiditatea cerută de o asemenea activitate. Nu este ceva deloc ușor. “Există deseori o similitudine între terenul de sport și război. Ai nevoie de o strategie, de un plan tactic, iar efortul fizic și mental este unul uriaș”, declara de curând Căpitanul Laurențiu Șerban, militarul-erou ce va anunța trofeele Supercupei României la Handbal din acest an.

O altă componentă a unui asemenea eveniment măreț, o constituie o forță ce de asemenea trebuie să aibă constant o strategie și un plan tactic, respectiv firma de pază. Paza și Protecția va fi asigurată în cadrul Supercupei României la Handbal de compania Caldo Privat Security, astfel încât competițiile să se desfășoare într-un mediu civilizat, lipsit de incidente în tribunele suporterilor. Această companie este înființată în anul 2007 și se ocupă de paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecției persoanelor și cu activitatea de proiectare, instalare, modificare, întreținere a componentelor și a sistemelor de alarmare împotriva efracției. Caldo Privat Security sunt aceiași ce au asigurat ordinea și liniștea la evenimente precum: Gala Black Cage Tournament – Bârlad, Asigurarea trecerii “Marșul Cavaleriei Americane” prin Ploiești, Paza și escorta Echipei Naționale de Fotbal a României. Vorbim și aici de un tip de “sport”, organizat de asemenea în echipe bine antrenate și calculate. Consider că merită menționați!

Revenind la Supercupa României la Handbal, de Miercuri. Prețul biletelor este între 10 și 30 de lei și pot fi achiziționate de pe site-urile specializate sau de la casele de bilete acreditate, în ziua evenimentului. Meciurile vor avea loc începând cu ora 17:00. Le dorim mult succes echipelor de handbal, ba chiar și celor ce asigură paza și protecția la astfel de evenimente!

Despre autor /

1 Comment

  • Acum am citit ceva tare despre sport. Aveti o pagina web
    importanta pentru informatii Sportive. Mult Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.