Sunt Blogger acreditat la Webstock 2015

Webstock 2015

Tocmai ce m-a anunțat Manafu că am fost ales ca Blogger acreditat la cel mai important eveniment Social Media din România, respectiv Webstock.

Cred că e karma. Chiar zilele astea vorbeam cu câțiva despre stilul vestimentar Manafian, mereu completat cu o șapcă. Eu eram cam singurul care lua apărarea acestui mod aparte de afișare. Revenind la subiect… Webstock 2015 este un eveniment ce va avea loc „hă hă hă”, adică tocmai pe 2 Octombrie 2015, dar e bine să-l anunțăm din timp zic. Ar fi al doilea astfel de eveniment la care particip în Capitală, primul fiind Social Media Summit 2015.

Dacă SMS 2015 – care a fost foarte plăcut – nu e considerat cel mai mare eveniment Social Media din țară, sunt curios ce va aduce pe masă Webstock. Poate e doar un marketing agresiv al evenimentului sau poate își merită titulatura. Vom vedea. În mare parte, este un eveniment de informare, inspirație, networking și premiere. Totul pe subiectul Social Media și a Tehnicilor și a Tehnologiilor de care se folosesc oamenii în Media și Comunicare.

O listă mai amplă a subiectelor ce se doresc menționate în cadrul acestui eveniment: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video in Online, Online Personality of the Year. Cam englezească treaba, știu, dar lucrăm totuși cu multe unelte disponibile predominant în această limbă. Acest networking pe care îl menționam adineauri în scris, dar schimonosit din buze, înseamnă a-ți creea câteva relații noi sau a intra în diverse discuții interesante, ce îți pot lăsa o impresie nouă și utilă despre un subiect anume. Poți să-ți faci prieteni poate, pot să arunci cu cărți de vizită în caz că vrea cineva să ți le ia și poți să te alegi și cu un nou subiect de scris pe blog sau poate chiar cu o campanie. Miracole se întâmplă! De asta e o idee bună să se adune aici bloggeri sau artiști online lângă Agenții PR sau entități Business. Fiecare are ceva de învățat iar colaborările viitoare potențiale sunt aduse practic mură-n gură într-un singur loc.

O să mai revin pe tema asta după un timp, poate chiar când o să aflu și eu cine sunt speakerii acestei ediții. Am auzit că a fost acreditat și colegul meu Emilian și poate „se mai acreditează” careva, pentru a face un nou Road Trip prin Capitală. Blogger acreditat înseamnă că ai accesul liber la eveniment (costă multicel de obicei astfel de evenimente) și că ești înscris și că…folosești wireless-ul JW Marriott Grand Hotel (sper să fie, căci data trecută la Howard Johnson Grand Plaza…).

Sunt șanse mari să aflați voi mai multe lucruri decât mine despre noutățile acestui eveniment, urmărindu-l pe pagina: facebook.com/webstock sau twitter.com/webstockro.

Vrei să te înscrii și tu? Ia de aici! :.: Vrei să propui o temă de discuție? Ia de aici! :.: Vrei să propui un vorbitor pe scenă? Ia de aici! :.: Vrei să propui Personalitatea Online a Anului? Ia de aici!

Despre autor /

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.