Steam Summer Sale e aici! Jocuri de top la prețuri mici.

Probabil cel mai mare eveniment de vânzare a jocurilor la preț redus și extra-redus este Steam Summer Sale. Uite că fix de azi-noapte acesta a început și mi-am cumpărat și eu imediat ceva de acolo!

Nu știu cum vă jucați voi, dar eu prefer să o fac prin platforma Steam. Practic instalezi pe laptop sau pc programul Steam, îți faci cont și începi să cumperi jocuri sau să joci în mod gratuit o multitudine de alte jocuri. Deși știu cu ce se mănâncă un torent, prefer să am jocul pe bune și să nu-mi pice și dacă se întâmplă ceva să poată fi răspunzător cineva. Nu mai zic că cel mai mare plus este că…te joci online cu alții. La torente mai greu cu asta, spre imposibil. Ba chiar am cumpărat acum o lună un joc și m-am blocat într-o secțiune la început și chiar m-a iritat și nu mi-a plăcut. Am făcut retur la joc și mi-au dat banii înapoi în portofelul Steam în cam 2 zile. Super treabă!

Steam are an de an câteva vânzări mari. De regulă, cea mai mare este aceasta, cea din Vară. Apoi o să mai vină un Sale mare în Toamnă și al treilea mare în Iarnă.

Eu aseară mi-am cumpărat GTA 4 la vreo 6 euro. Ș-așa nu prea am timp să mă joc mult, dar uneori îmi aloc câteva ore pentru asta. Grand Theft Auto e jocul meu preferat din copilărie și din păcate n-am putut să joc GTA 4 și GTA 5 căci nu aveam sistemul bun. Acum…am. O iau ușor ușor spre 5, ce să zic.

Ce alte jocuri au cât de cât o ofertă bună? Văd că Titanfall 2 e redus de la 30 de euro la 6 euro. Mulți au discutat despre jocul ăsta de curând cu puțină laudă, cu puțină critică…s-ar putea să fie ceva interesant de capul lui. Farcry 5 are o mega reducere de la 60 de euro la 9 euro. Battlefield 5 e redus de la 60 de euro la 15 euro. Wolfenstein mai e redus (mai țineți minte jocul vechi?), Fall Guys încă e scump însă, Alien Isolation e la un super preț respectiv 9,24 euro (cred că-l cumpăr), Sims 4 are și el o promoție, Mass Effect (ultimul apărut) e încă scump, dar pe Andromeda l-am cumpărat eu acum o lună și era la preț bun și e și foarte miștoc. Îmi place seria Mass Effect.

În rest, intrați și voi pe Steam și căutați-vă favoritele! Ajută să le băgați în Wishlist că uite așa aflați mereu când le scade prețul. Game on!

Despre autor /

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.