Stau și mă rog de Confort Urban să repare 10 trepte amărâte!

trepte stricate constanta

Cam așa arată de ani de zile niște trepte din zona Tomis Nord – Tulcei. Am făcut o sesizare la Primărie în data de 8 August 2016 și nici până în ziua de azi nu s-au reparat cele 9-10 trepte.

Trec pe aici de ceva timp și deși nu se vede în poză, aceste trepte nu doar că sunt distruse și inegale ci mai sunt și înclinate. Când cobori, practic te duci la vale. Eu ca eu, mai fac un Parkour în zonă, dar zecile de persoane în vârstă ce circulă pe aici zi de zi, ce fac?

Nu ar strica de asemenea reparații mai mari în zonă, căci sunt bucăți de piatră și ciment căzute pe jos. Lipsește desigur o rampă pentru cărucioare de copii sau persoane cu dizabilități. La parcare ar mai trebui lucrat puțin de asemenea. În sesizarea mea, n-am menționat restul problemelor (ca să nu-i sperii), ci doar am adus vorba doar de amărâtele astea de trepte. Repet, mi s-a răspuns:

raspuns primarie 19 august 2016

Oooo… Prietenii noștri de la Confort Urban. Minunat. Ieri treceam prin zonă, situația arată la fel. Am trimis azi sesizare direct către Confort Urban, cu poze și hartă și tot. Poate au uitat să repare cele 10 trepte. Poate n-au oameni. Poate le ia prea mult timp. Poate nu le pasă…

trepte stricate constanta tomis nord 01

trepte stricate constanta tomis nord 02

trepte tomis nord

Despre autor /

4 Comments

  • Haha, să fii tu sănătos.

    Le-am semnalat că trecerea de pietoni de la podul din km 4-5 are gardul pus și este extrem de greu de traversat și i-a durut în cur. Am făcut reclamație prima dată în ianuarie 2015. Apoi în ianuarie 2016.

    Google maps arată că e așa din 2010. Cel puțin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.