Analytics Joienegru.ro – Ianuarie 2016

Google Analytics Joienegru.ro Ianuarie 2016

Din când în când, obișnuiam să mai postez pe aici statisticile din Google Analytics. Mă cam obosesc aceste date, dar sunt relevante pentru unii, căci îți traduc într-o oarecare măsură activitatea cuiva.

În fine… Fiind conștient că unii au propriile instrumente de analiză a traficului, vreau să faceți o corelație cât mai precisă și cu această informație. Deci 13.423 de vizitatori unici pe luna Ianuarie 2016 și 19.117 de accesări a blogului tot pe aceeași lună. Dacă îmi deschideam magazin, vindeam câteceva. Bounce Rate-ul e cam praf, ca de obicei. Acesta îți spune câți oameni ajung pe pagina ta și câți rămân să mai citească și alte articole. Sincer să fiu, nu știu dacă la o astfel de platformă este precisă analiza. Voi știți mai bine, dar mie îmi spun oamenii că se mai plimbă pe alte articole după ce citesc unul anume. Poate e vorba de cei 13,54%, I dunno. Apropo… Intrați 13.423 de oameni și nu prea lăsați comentarii. De ce așa? Eeee…


Google Analytics Joienegru.ro Ianuarie 2016 1 feb

Ieri am avut 701 vizitatori unici pe blog cică. De obicei, media este undeva între 400 și 500 de unici pe zi, când nu prea scriu chiar atât de des sau interesant. De fapt, aici variază aceste cifre. Depinde de conținut, de ce vă ofer vouă cititorilor. Dacă mâine aș descoperi comoara lui Popeye marinarul îngropată prin cartierul CET, aș fi mai bun în statistici ca Zoso sau Cabral. Depinde și de noroc deci, căci apoi îți păstrezi poate cititorii sau poate chiar faci o comunitate fidelă. Oricum, numărul ăsta caut să-l dublez în perioada imediată. Am realizat eu niște lacune din scrisul meu pe blog. Trebuie să îmi fac timp să abordez mult mai multe lucruri ce mă interesează și cu care m-am intersectat de-a lungul anilor.

Dau aceste statistici căci “mi-am auzit vorbe” despre traficul acestui blog. Unora le dă o cifră diferită când îmi pun adresa blogului prin cine-știe-ce mecanisme de analiză online. Luați de aici și statistica asta pentru a vă defini o marjă de eroare!

7 thoughts on “Analytics Joienegru.ro – Ianuarie 2016

    1. Joie Negru

      Mersi. Poate facem o sectie noua pe forumul CTBlogs si analizam traficul si dam sfaturi samd…

      Reply
  1. Pingback: Analytics Joienegru.ro - Ianuarie 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.