Stare de Alertă sau Urgență sau nu știu… Partea a nu-știu-câta în Constanța!

Poate că astăzi a trecut pe lângă voi știrea asta, unde Primarul Constanței a convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență și a adăugat iar condiții de trai pe timp de Pandemie.

Adică iar trebuie să purtăm masca în toate spațiile publice deschise. Adică și înainte era așa, dar nu chiar în toate spațiile publice deschise. Acum, din nou, în toate spațiile publice deschise. Stop! Mai sunt câteva măsuri, dar mă opresc aici un pic. Trebuie să realizați că nu merge aici cu „Lasă mă, că lumea s-a săturat și nu prea mai poartă…”. Adică știu ce zici, dar tu tot îți poți lua amendă pe tema asta. Apoi nu mai ești atât de breaz, îți garantez.

Apoi iar cu interzicerea circulației între orele 23:00 și 5:00 fără motiv justificat. La fel ca pe Starea de Urgență, doar că fără declarație, însă cu motivul justificat. Și multe altele. Să nu ziceți că nu știați.

Pe de altă parte, e justificat încă să fim precauți. Covidul încă e printre noi, încă face probleme, încă face victime. Este întradevăr un virus parșiv și trebuie să avem cât mai multă grijă. Trebuie însă și viața Socială și Economică și Educațională să funcționeze cumva. Din păcate, în România, vom avea mari probleme în continuare pe tema asta. Ar trebui să-mi fac o rubrică ceva… Știrile Deprimante.

Despre autor /

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.