Spălătorie Auto ceva mai…aparte, în Constanța!

Ești tu așa mai mofturos sau mofturoasă și nu vrei ca cineva să se atingă de mașina ta nici măcar la Car Wash? Ei bine, spălătoria asta este de-a dreptul unică în Constanța, căci este touch free!

Ieri am ajuns la o spălătorie auto din Constanța. Da. Sunt multe și multe sunt de recomandat. Foarte multe altele nu, încep să învăț și eu asta. Vrei o spălătorie auto în Constanța care să fie modernă dar și rapidă? Încearcă Magic Wash!

Zic că sunt reclamă ambulantă, dar am fost acolo, am văzut ce oferă, mi-a plăcut, o recomand.

Magic Wash este o spălătorie auto pe care o găsiți pe strada Theodor Burada nr. 31, în municipiul Constanța. E foarte bine amplasată. O luați pe lângă Cimitirul Central, spre Autogara Sud și până în bd. IC Brătianu, o s-o vedeți pe dreapta.

Prin recomandare am ajuns acolo, dar nu cunosc proprietarii. Am observat un sticker de Start-up Nation și am dedus că au fost aleși prin acest program pentru o finanțare. Start-up Nation (cu nume Englezesc ca să fim șmen…) este un program de încurajare și stimulare a înființării și dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii, implementat de către Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat…

Totul sună modern, inclusiv tehnologia Touch Free care se traduce în esență într-un singur cuvânt: rapiditate. Poate că unii la Car Wash vor să mai stea la o cafea, să tragă de timp. Aici vii, îți bagi mașina în spațiul destinat spălării și o aparatură plină de culori îți va spăla mașina bine de tot în doar 5 minute. În acest timp, pentru un serviciu standard de 20 de lei la Autoturism – de exemplu, aparatul se învârte la 360 de grade de jur împrejurul mașinii tale și o spală cu apă, o spumează de două ori ca să fie sigur, aplică jet de presiune mare ce îndepărtează orice urmă de murdărie, apoi îi picură ceară și apoi o usucă de nu se mai lipește niciun praf pe ea. Simplu. Elegant. Momentan, doar un asemenea aparat este pus în funcțiune și urmează în curând și al doilea să intre în joc. Ah, vrei să stai și la o tigară? Ai un igloo unde poți face asta și ești servit și cu o cafea! Cu 15 lei în plus ți se spală și mașina pe interior! Prețuri sunt fel și fel în orașul ăsta, dar mai contează și atenția la detaliu.

Proiectul a apărut în Constanța în luna Ianuarie a anului curent. În luna Martie, la fel ca multe alte afaceri, a intrat în comă! Nu s-au descurajat cei din spatele spălătoriei inedite și au mers înainte și tocmai din acest motiv îi pomenesc căci eu ca blogger de peste 12 ani pe aici, văd cum apar și dispar afacerile și nu mi se pare corect să nu-i susținem pe unii oameni care vor să facă ceva aparte! Au făcut și concurs pe pagina lor de Facebook, postează creativ, îmi plac. Să vedem mai departe cum vor evolua, dar mai întâi de toate, trebuie să știm de ei! Le urez succes!

Repet. Găsiți spălătoria Magic Wash pe pagina de Facebook de AICI și la adresa Theodor Burada nr. 31. Programul este de Luni până Sâmbătă de la 08:00 la 20:00.

Despre autor /

Un comentariu

  • Ion

    Perfect! De luat exemplu l lui Joienegru. ro și să facem o vizita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.