Sistem de e-ticketing pentru transportul public Constanța

foto via uct-media.com

Acum câteva zile, cei de la CT BUS (fostul RATC – Regia Autonomă de Transport Constanța), au anunțat introducerea unui sistem de e-ticketing. În București, acest sistem a fost implementat abia acum 3 ani.

Sistemul de electronic ticketing înseamnă exact ce sună că înseamnă: un sistem electronic ce-ți emite bilete. În acest caz, sub formă de card de călătorie – card ce poate fi reîncărcat prin platformă online, aplicație mobilă și fizic în locații partenere ce vor fi anunțate în curând.

Sistemul de e-ticketing vine de la RADCOM și poate să centralizeze de asemenea o numărătoare a călătorilor. Emiterea primului card va fi gratuită iar plățile se pot face cu carduri Mastercard și Visa. Probabil și cash, în unitățile fizice.

foto via uct-media.com

 

foto via uct-media.com

p.s. În alte știri conexe, au mai venit 3 maxi-taxi (sau midibusuri) Mercedes și vor mai veni încă 5 până la finalul lunii Septembrie 2020, dându-se apoi drumul rutei noi maxi taxi Constanța. De asemenea, CT BUS anunță că de mâine 14 Sept 2020, supraetajatele City Tour vor circula doar în weekend cu o frecvență de 25 de minute.

Despre autor /

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.