Simulare la examenul de alergat pe nisip în Constanța!

Voi ce faceți într-o Duminică dimineața? Eu fac multe… Ba mă pregătesc pentru serviciu, ba am liber și mă pregătesc pentru o alergare cu grupul adunat în cadrul antrenamentului asociației sportive Sanasport Constanța.

Am văzut și azi că mulți se sperie să alerge, căci poate nu sunt pregătiți. Zicea un băiat asta azi. I-am aruncat așa o informație înainte să alerg: că am băut cam un litru de vin de când m-am trezit azi, înainte să alerg. Da…mai fac și de astea dacă am zi liberă și fuck it… Și am alergat cu medie de 5 minute și 39 de secunde pe km pe nisip… Și scriu acest articol în mod corect gramatical de asemenea, după atâtea ore de la asta și tot așa…! Lucru care înseamnă foarte bine. Adică, mai departe, oricine-fucking-altcineva poate alerga! Da, încă am vin în sistem…

Astăzi a avut loc un antrenament Sanasport, sau în cuvinte lejere și reale: o alergare de Duminică, în grup. E gratis, e moca, e fără bani și fără atașamente. Astăzi, excepția, a fost însă mai altfel. A venit și Daniel Antonaru, președintele Asociației Sanasport și per total a fost un antrenament oficial înainte de evenimentul Maratonul Nisipului din data de 31 Martie 2019. Eu voi alerga pe distanța de 21 Km, deci Semi-Maraton. p.s. Medalia e foarte mișto!

Azi deci ne-am adunat mulți oameni. Vine căldura și am fost puțin peste 40 de oameni prezenți. Am făcut și poza de grup și desigur că am lipsit din ea că eu am fost fotograful, nu? Tz tz… Fiecare a alergat după cum i-a tăiat capul, că așa se și face. Eu am un prieten de alergare cu care mă amuz tare, dar nu alerg așa de des cu el în grupul ăsta. Uneori o luăm la pas ușor, deseori îl abandonez și alerg pentru antrenament și pentru a-mi întrece competențele în domeniu, deci….ideea e că fiecare aleargă așa cum vrea! Nu contează că alergi mai încet, mai rapid sau mai greșit… Faci mișcare și eventual înveți multe și eventual îți alegi ritmul și tot așa.

Așadar, ne vedem la Maratonul Nisipului? Mă veți găsi Sâmbătă, 30 Martie și prin Vivo aka Maritimo, unde vă voi da în brațe kit-ul de participare! Veniți atunci mai bine! N-o lăsați pe ultima zi ca să aglomerați voluntarii…! Hai… Succes și nu-mi stați în cale!

Despre autor /

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.