Secția 2 Poliție iar s-a făcut de rahat!

În poza de mai sus, Secția 2 Poliție din Constanța zici că arată bine și normal. E o dăpănătură de clădire ce stă să cadă pe angajații săi, dar asta nu e vina milițienilor. Alta e. p.s. Ar trebui anchetată și situația clădirilor dărăpânate unde lucrează oamenii ăștia! Anchetă și sancțiuni adică!

V-am mai zis eu despre ăștia de pe strada Tulcea din Tomis Nord. Ei nu au ținut în frâu prostituatele de pe Aurel Vlaicu și te aștepți să facă ceva bun. Când m-au citat pe mine acolo cândva (abuziv) că am făcut o sesizare online, le-am văzut stofa.

Mai nou, iese în Presă o altă poveste, una de-a dreptul scandaloasă. Cei de la Cuget Liber zic într-un articol că milițienii de la Secția 2 au luat pe sus vreo 8 copii din curtea școlii gimnaziale nr. 29 care pe la ora 20:00 stăteau și ei pe acolo. Aparent, copiii ăștia sunt olimpici de asemenea! Nu știu dacă e așa, dar contează dacă se confirmă.

Deci vine Garcea la sesizarea vreunui moș care a votat cu PSD că au furat dar au și făcut și îi ia pe niște copii la rost. Copii români bănuiesc, nu pentru că sunt olimpici ci pentru că au avut tupeul să-i ridice. Copiii au vârsta între 14 și 16 ani. Și da, îi ridică, îi arestează! De ce? Nu se știe. Știm doar că pe baza Legii 61. Legea 61/1991 spune multe și dacă ar fi pusă în practică așa cum trebuie, am avea un altfel de oraș. Dar să te folosești tu de nu știu ce Lege ca să iei niște copii pe sus…e josnic. Un părinte a zis bine:

La ora 20, au sosit câțiva polițiști de la Secția 2 care prinseseră toți infractorii din cartier și au ridicat cu mașinile de poliție cam 10 copii, ducându-i la Secția 2. M-a sunat copilul că e la Poliție și nu știe de ce, că nu a făcut absolut nimic rău.

Acum e anchetă internă, dar nu știu dacă se face ceva având în vedere exprimarea oficială de lansare de anchetă. Trebuie luați cu furca ăștia ca să se schimbe ceva. Păi în Statutul Polițistului ce scrie mă? Nu cumva că nu ai voie să iei tu pe sus minori în România asta mare fără să notifici părinții?? Cică au stat ore întregi copiii acolo. Dacă se confirmă asta, e caz penal!

Punctez din nou comentariul părintelui afectat. Cică după ce au prins toți infractorii din cartier, s-au orientat și spre copii. Păi chiar nu le e rușine? E retoric, știu. Orașul ăsta colcăie de atâția dubioși și nebuni sau nebune pe străzi și tu te miști din birou doar la sesizarea unui moș deranjat de gălăgie? Merită lăsați fără funcție toți ăștia de genul Secția 5, Secția 2… Repet, dacă se confirmă toate astea, merită dosar penal și scoși din funcție, fără posibilitatea de a fi băgați înapoi pe pile și cumetrii! Depinde cât se revoltă lumea…

p.s. Uite că și Stelian Ion a venit cu o reacție.

p.p.s. I-ai și pe Digi24! Vezi știrea aici.

p.p.p.s. Că tot zicea careva pe Facebook că exagerez eu. I-ai și pe Pro Tv. Poliția din Constanța să ia aminte să se ia de infractori, nu de copii și legături de mărar prin piață!

[Later Edit] 05.10.2020

Directorul școlii nr. 29 a demisionat.

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.