::: se promoveaza hotia

Considerăm că fondurile actuale pentru promovare sunt total insuficiente. Noi avem 10 milioane de euro, iar Grecia investeşte pentru imagine 110 milioane euro”, a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România. Asta scrie azi in Cuget Liber.

Femeie, tu ori esti proasta ori crezi ca suntem noi atat de prosti. Romania are macar 10% din farmecul Greciei? Chiar poti compara? Si ce promovam noi? Unde e produsul? Se face promovarea in functie de valoarea produsului? Stiti cumva ceva despre Promovare…Tehnici Promotionale?

10 milioane. 3 milioane cheltuite. 1 milion de euro insemnand atat de mult. Bani cheltuiti pe nimic. Un print nu costa asa mult, un filmulet nu costa asa mult. Pitch Black, filmul ala marfa cu Vin Diesel a fost facut cu un buget redus de 16 mil de euro si voi sa promovati tara lu’ Peste (vezi forma predestinata) cu sume mult mai mari de 10 mil euro. N-aveti ma unde sa dati banii? Care orb imprastie banii la Ministere? Noi nu avem Politie, noi nu avem Spital, dar hai sa promovam micile bucati de nisip si marile bucati de iarba si copaci pe care le numim „Amazing”. Mai da-va dracu si faceti-va treaba pentru care sunteti pusi acolo.

De ce platiti impozit? Dati impozit, dar dati si bani la spital. Dati impozit, dar platiti si taxe auto. Va place sa fiti prostiti? Faceti-o in continuare.

Despre autor /

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.