Se poate scoate protecția de copii de la prelungitor?

Nu cred că-s singurul om care a încercat să bage ceva într-un prelungitor cu protecție pentru copii și să-i vină să dea cu el de pământ. Nu-l aruncați! Se poate remedia treaba.

Un astfel de prelungitor are niște protecții precum cele din poza de mai sus. De regulă, treci de ele dacă miști ștecherul mai într-o parte și arcurile protecției te vor lăsa. Dacă prelungitorul nu este de calitate sau dacă are pur și simplu un defect, nu prea rezolvi nimic.

Așadar, poți scoate protecția de copii din prelungitor? Evident, da, se poate. Cele 3 protecții de mai sus le-am scos eu adineauri. Desfaci prelungitorul și le vei găsi înăuntru. Ajută să ai o șurubelniță mică nu doar ca să desfaci carcasa prelungitorului, dar și să scoți din loc protecția. Pui totul la loc așa cum ai găsit și voila!

Am făcut un ditamai articolul pe simplitatea asta dintr-un motiv. Prelungitorul era la muncă, eu eram acasă. Am zis să caut pe Google dacă se poate scoate protecția ca să știu dacă să-mi iau și șurubelnițele cu mine. Pe un forum, primul răspuns la o astfel de întrebare a fost unul în derâdere, că vai…cum am ajuns, că nu știm să băgăm un ștecher. Altele erau pe lângă subiect și doar unul mai tardiv spunea că da, se poate. Mulți aroganți pe net-ul ăsta… Și eu sunt unul dintre ei de multe ori, dar nici chiar așa.

Despre autor /

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.