Scoți bani de la Rompetrol ca la ATM, prin Cashback!

Nu este o idee nouă, dar este nou implementată la o benzinărie din România. Este vorba de ideea de a putea scoate bani ca la ATM, fix de la…benzinărie!

În data de 16 Iunie 2020, cei de la Rompetrol au anunțat implementarea sistemului CASHBACK. Nu interesantul film din anul 2006 cu Sean Biggerstaff în rol principal ci un nou serviciu Rompetrol dedicat persoanelor fizice prin care poți retrage numerar cu comision 0% din orice stație proprie Rompetrol.

Mai exact, te duci la benzinărie cu anumite treburi gen achiziționarea unei beri la dublu-preț față de un hypermarket și te gândești să-ți scoți și niște cash ca să ai în buzunar când mai vrei să-ți cumperi o altă bere la un preț mult mai bun, dar la un magazin atât de mic și demodat că încă vinde gumă Turbo și n-are el POS… Prezinți cardul de debit sau credit și poți retrage în numerar suma de maximum 200 de lei/tranzacție. Depinde dacă au numerar în casa de marcat în acel moment, desigur.

Clientii pot folosi în prezent acest serviciu în toate cele 156 de benzinării proprii Rompetrol, compania fiind primul jucător din domeniul oil & gas şi una dintre primele companii nebancare din România care lansează la nivel naţional serviciul de retragere numerar. Serviciul nu este disponibil şi în staţiile Partener Rompetrol sau Rompetrol Expres.

“În condiţiile în care cadrul legislativ ne oferă posibilitatea de a reţine pentru această operaţiune un comision de maximum 1% din valoarea retragerii în numerar, am decis să venim în întâmpinarea clienţilor şi să nu le percepem comision. Singura condiţie pentru folosirea acestei facilităţi în staţiile noastre este de a realiza în acelaşi timp o tranzacţie platită cu cardul vizat – achiziţia de carburant sau a unui bun/serviciu din portofoliul oferit în magazinul şi restaurantul Hei’ adaugă Serghei Sevcenco.

spune comunicatul oficial.

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.