Școală de vară IT în stațiunea Mamaia

app camp mamaia 2015

În perioada 3-6 Septembrie 2015, în stațiunea Mamaia, la Hotel Savoy, va avea loc evenimentul App Camp IoT (Internet of Things).

Acest eveniment este unul despre dezbaterea tehnologiilor folosite în Internet și în echipamente hardware. Este prezentat ca un eveniment-maraton de 72 de ore de coding pe soluții IoT. Este prezentat de și organizat pentru Developeri, utilizatori Cloud, Android, dar și pentru cei ce folosesc latura Comunicării și a Psihologiei pentru a derula un proiect eficient.

În prezent, mai sunt valabile doar bilete All-Inclusive la 300 de Euro (cu tot cu cazare), bilete Hippie pack la 100 de Euro (practic acces la tot, fără cazare) și bilete pentru Studenți la 180 de Euro (+cazare, 20 locuri disponibile). Despre Presă nu știu nimic. Probabil invitația mea s-a pierdut printr-un Draft undeva. Oricum, sună a fi un eveniment foarte interesant pentru regiunea Constanței, loc ce a dat mulți programatori, developeri sau specialiști Media (oricare ar fi nivelul lor…).

Printre speakeri îi găsim pe: Mihaela Stroe (PhD, sociolog și expert inteligență nonverbală), Marius Mailat (Fondator și CEO la Apprise), Sebastian Presecan (Co-fondator și CTO la PANGEA), Petru Jucovschi (Tehnical Evangelist la Microsoft), Victor Grădinescu (Co-fondator la Mobile Kinetics), Cătălin Moroșan (Fondator la Makan Studios), Bogdan Nourescu (Trainer autorizat Google Cloud Platform la Atlas Networking) și Tudor Juravlea (User Experience Architect la ING).

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.