Scandal cu nou sosiții în carantină forțată la hotel Flora din stațiunea Mamaia!

foto via Prefect George-Sergiu Niculescu

Poate că ați făcut o vizită în Străinătate sau ați locuit acolo un timp. Poate că vă era dor să vă întoarceți în țara voastră și să fiți tratați așa…românește! Cu nesimțirea aia tradițională! Aveți noroc! La hotel Flora din stațiunea Mamaia, coșmarurile vi se pot îndeplini!

Așa pe ascuns, George-Sergiu Niculescu, Prefectul Constanței aterizat în funcție de acum 4 luni, a mers pe blat cu informația că urmează să primim români sosiți din afară în hotelul Flora, transformat în centru de carantină, deținut de către Mazăre, Constantinescu și Strutinski. Cristina Schipor, managerul DSP Constanța, a declarat pentru info-sud-est că s-a ales asta căci nah, era absolut singurul hotel de pe planetă disponibil. Fix ăla! Să mai mănânce și gura pușcăriașilor ceva, nu?

Au venit deci românii, pe rând. Nu 1500 cum eronat s-a spus inițial, dar eroarea era una apărută din lipsa de detalii. Niculescu n-a vrut să declare ceva celor de la info-sud-est. Gură de aer proaspăt în Prefectura Constanța, așa-i? Făgădău, Primarul Constanței, nici nu știa săracul de situația asta, dar să fim serioși, cine îl bagă în seamă pe ăla?

Au sosit acum 2 săptămâni vreo 202 cetățeni. Imediat s-au plâns de mâncarea precară. Unii se chinuiau să comande prin Glovo, dar jandarmii blocau comenziile pe motiv că-i interzis. CUM VINE ASTA? Păi avem atâția care livrează chiar și la spitalul de boli infecțioase și nu ai tu un protocol banal ca să permiți unui cetățean să-și facă niște comenzi banale de mâncare la hotel? Vreau să știu cine împiedică asta în mod oficial și pe ce temei!

– Vreau să-mi comand și eu o pizza, dom’le!

– Da’ ce-i aici? Hotel?

Vine apoi Niculescu și ne dă vești bune pe Facebook-ul său. Cică acum 2 zile au plecat cei 202 și totul e bine și frumos. A uitat însă să menționeze și în postarea de atunci și în retrospectiva lui de azi că fix când plecau acești români, încă 70 sosiseră la același hotel pentru aceeași situație! Frații noștrii, despre care nu avem voie să știm ceva! Și mai și pune la postările astea, poze de acest gen:

Hai, hapciu! Am și eu o întrebare! Îl putem băga pe prefect la sancțiunea aia de Omisiune din Ordonanța Militară? Ce bună ar fi o astfel de lege pentru Politicieni…!

În fine. Nici eu nu știam situația. Zice azi la Digi24 că se plâng cei 70 de ceva. Ca în desene animate am reacționat gen: Cei 70 cine???

Da, fix atunci au venit 70 de persoane din afara țării. Dacă nu s-au încrucișat cu cei 202 e mare lucru! Ei bine, la Digi24 spunea că 30 dintre ei au intrat în camere, dar 40 nu, căci încă nu apucaseră să dezinfecteze după cei vechi. Drept urmare, mulți au dormit ca în Gară, pe scaune, într-o sală de conferințe:

Vezi știrea și pe Pro Tv. Sunt sigur că există și alte hoteluri mai mari prin stațiune. Dar, șpaga e șpagă. Apoi, apare pe internet o relatare a unei femei ce a venit cu toată familia ei din UK și acuma e captivă acolo. Arată în poze și filmulețe nu doar faptul că nu s-a făcut curățenie, dar că mâncarea e absolut dezastruoasă și că toată situația este un adevărat pericol atât pentru ea cât și pentru fiul ei de 3 ani.

Respectiva, a afișat apelul disperat pe pagina ei de Facebook, AICI. Și ea întâmpină același blocaj din partea hotelului când vine vorba de a face o comandă de mâncare:

Internetul vuiește despre acest caz, apărând situația asta în medii online precum Antena 1, Playtech, Adevărul, Mediafax, Gândul…, dar Autoritățile nu se sinchisesc să ofere nici măcar un punct de vedere și o soluție! Mult nu le va merge cu tactica asta! Păi așa te comporți cu un frate? Demagogia e ferită de viruși, fie ei și noi!

[Later Edit]

[Edit] 15 Aprilie 2020

Deși mulți i-au numit mofturoși, uite că Protecția Consumatorului le-au dat dreptate. Citiți AICI.

Despre autor /

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.