Satul de Vacanță din Constanța: Între peisaj Apocaliptic și probleme Juridice!

Ieri, Duminică 12 Noiembrie 2017, după ce mi-am terminat alergarea săptămânală cu cei de la Sanasport, am luat-o spre casă prin Satul de Vacanță.

Am făcut câteva poze ca să rămână o dovadă a ceea ce era cândva prin anul 2017 acest loc, având presimțirea că lucrurile vor fi schimbate enorm pe viitor. De ani de zile, Satul de Vacanță este un loc destul de neglijat și kitschos. Nu că stațiunea Mamaia ar duce-o mai bine… În zona de divertisment, cea mai apropiată de bulevardul Mamaia, pe la ora 11:00 aproape, era o pustietate de nedescris. Doar un bărbat în depărtare dădea cu mătura prin zonă. În rest, liniște. Am mai zis-o: E păcat ca un municipiu precum Constanța să nu fie activ în astfel de zone chiar și în extrasezonul de Vară.

În afară de peisajul dezolant, aflăm din Online și despre o nouă problemă ce bântuie Satul de Vacanță. Conform ordinea.ro, Primăria Constanța începe să trimită înștiințări, acuzând unii proprietari că nu se află de fapt în proprietatea de drept a terenurilor. E de citit acest articol și rămâne de văzut ce se va mai întâmpla prin această zonă. Deja există acolo un club de manele și o nouă construcție din oțel printre casele tradiționale, din lemn. Dumnezeu cu mila în Constanța…

Fb Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.