Sala plină la concertul Alexandra Ușurelu din Constanța

foto via emiblog.ro

M-am dus la acest eveniment cu inima deschisă, sperând la un concert care să mă liniștească și care să mă binedispună. Nu am fost dezamăgit, ba din contră, am cunoscut un artist nou și o prezență scenică aparte!

Aseară, Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” din orașul Constanța a găzduit evenimentul “Am să fiu eu casa ta“, un concert frumos susținut de Alexandra Ușurelu, cu band și orchestră. Stilul acesteia este unul ușor și melodic, ca un soi de colind pentru orice sezon. Sala a fost plină de oameni și am bătut toți din palme până când ni s-au înroșit. Am ascultat câteva melodii ca niște poezii, iar Alexandra Ușurelu ne-a împărtășit un stil de filosofie de suflet despre ea, despre viață și despre iubire. Chiar aceasta ne spunea că numele turneului, respectiv “Am să fiu eu casa ta”, este unul ales din speranța de a auzi cândva aceste cuvinte frumoase din partea celor care țin la cineva.

Am să fiu eu casa ta.
Pe verandă când stai,
Am să fiu evantai,
iar nopțile,
scară pân’ la Rai.

Așa sună o parte din versuri și sună bine! Alexandra este o persoană ca un copil de pur în voce și comportament. Mi-a părut de asemenea o fire deschisă și mi-a întărit această părere pe scenă, când ne-a îndemnat să spunem ce gândim și să fim naturali.

Pe final de eveniment, am schimbat câteva vorbe și am făcut câteva poze. Eram la fața locului cu câțiva cunoscuți din breaslă precum Diana Slav, Anda Nicola sau Emilian Alexandru.

Cum spuneam, n-am fost dezamăgit de eveniment. Este primul meu concert de muzică…ușoară. Am căutat să mă eliberez și să mă destresez cu ochii în scenă. M-am regăsit în versuri și am fost inspirat de câteva vorbe ale artistei. A fost pe sufletul meu și parcă mi-a ieșit la suprafață și acea latură feminină ce-i șade bine unui băiat s-o aibă. Alexandra era ca o zână pe scenă și a primit multe aplauze bine-meritate! Bravo și la mai multe astfel de evenimente!

p.s. Vezi câteva poze de la Emi, aici.

Fb Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.