În Rusia, pe pârtia de ski intri îmbrăcată în…bikini!

Trecând acum două zile pe lângă Ambasada Rusiei din Constanța, am văzut pe un panou exterior câteva poze din varii regiuni ale Rusiei în cauză. În una era desigur și Tata-Putin, jucându-se cu niște câini blănoși. Ce mi-a atras atenția însă (bună strategie), au fost două poze cu zeci de fete pe skiuri în…bikini!

M-am documentat adineauri despre acest fenomen și se pare că acest stil de Bikini Ski îl putem trăi pe propria piele în regiunea Sochi din Rusia! Aceste lucruri se întâmplă în cadrul festivalului BoogelWoogel ce are loc în comuna Krasnaya Polyana, nu departe de orașul Sochi. Destinația finală este pârtia Rosa Khutor. Adică e ca și cum trebuie să ajungi în România, în orașul Brașov, dar în regiunea Poiana Brașov, pe pârtia Lupului.

poze via pagina oficială Fb a festivalului BoogelWoogle

Pentru anul 2018 festivalul BoogelWoogle este planificat în perioada 28 Martie – 1 Aprilie, adică 5 zile de distracție continuă cu muzică, competiții sportive și distractive și o tentativă continuă de a intra în Cartea Recordurilor cu această năzdrăvănie (adică…din nou, căci au reușit-o în anul 2016). Aceasta va fi a treia ediție a festivalului.

Pârtia Rosa Khutor deține 4 telescaune și 12 kilometri de căi de legătură. Cea mai joasă stație de telescaune se află la o altitudine de 560 de metri iar cea mai înaltă la 2320 metri.

Anul trecut au participat în jur de 20.000 de persoane la festival. Ah, da. E gratuită participarea! Dintre aceștia, doar puțin peste 1000 au avut curajul de a rămâne în bikini sau pantaloni scurți. În ciuda frigului, oamenii se distrează ca și cum ar fi sezon de Vară. Ce faci dacă nu știi să schiezi sau să te dai pe placă? Festivalul te primește cu brațele deschise în continuare! Organizatorii spun amuzați că s-a descoperit că poți dansa mult mai lejer fără schiuri în picioare!

Așadar, vei avea în jur de 20 de locații de distracție, concerte în aer liber, volei de plajă dar în zăpadă, petreceri și cică vei fi ocupat oricum să stai cu ochii pe fetele în costum de baie. Sau cu ochii pe băieții în costum de baie, căci sunt și ei destui.

foto via thesun.co.uk

Bine, băieții!

Aruncați-vă un ochi și pe website-ul oficial al evenimentului dacă doriți. Dați click dreapta și Translate to English. Ce spuneți? V-am convins să dați o tură? Mie unul îmi sună foarte fun!

Fb Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.