Ruina din Portul Tomis devine…bloc de locuințe?

După ce m-am săturat din anul 2013 să mă tot iau de subiectul ăsta, uite că mai primim o variantă pentru ruina din Portul Tomis! Nu se mai face Hilton, nu se mai face niciun altfel de hotel de 5 stele, se face…bloc. Bănuiesc… De aia și semnul întrebării din titlu.

Ah, pardon! E un ansamblu rezidențial de locuințe premium, dar în categoria “Bloc” ar intra, ca imagine generală. Aici nu te-ai mai plânge de spațiu verde lipsă, căci ai Marea aproape. Dar oare cât de bună mai e structura aia, fiind-fost părăsită de atâția ani și expusă direct condițiilor vitrege de lângă Mare. Dar, poate se face ceva! Dai 240.000 de Euro pe o garsonieră amenajată pe același loc unde se ușura cândva nu-știu-ce boschetar, dar…ești lux!

Anunțul și prețurile cu ansamblul respectiv le găsiți afișate pe All Imobiliare, aici. Vedem aici mai multe poze cu proiectul ce ar trebui să fie gata până la finele anului curent, dar și prețurile aferente. Deci 240k pentru garsonieră de 72 mp cu tot cu terasă, 255k un 2 camere, 425k un 3 camere și 640.000 de Euro un 4 camere de 175 mp. Alte beneficii includ: 2 restaurante, Spa, piscină, 4 lifturi, majordom, cameristă, room service… Mai bine îmi iau ceva mai ieftin și comand de pe Glovo…ce atâta room service!

Măi…zona e bună pentru o fiță de asta și aș vrea să văd orice în locul ruinei ăleia. Măcar de i-ar da o formă cineva ca să terminăm odată și cu buba asta a Constanței… Atâta timp cât se cere avans pe așa ceva, bănuiesc că cei din spatele proiectului sunt destul de determinați.

Despre autor /

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.